facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elitkontoret

Elitkontoret

About

Coworking Office & Business Center. Vi erbjuder en plats för arbete och möten i en kreativ och inspirerande miljö.

Story

Elitkontoret har vidareutvecklat synen på kontorshotell och skapat en modern, flexibel arbetsmiljö där utveckling av idéer, individer och företag kan ske. Vi kallar detta för den nya generationens kontorshotell. Oavsett om du söker en kreativ arena för affärsmöten, en flexibel kontorsplats eller ett eget kontor, har vi lösningar för dina behov.

Elitkontoret är inte bara en plats dit du går för att jobba. Här blir du en del av något större. Ett coworking- community med personer från en mängd olika bran- scher med olika kunskaper.

Ett community som bygger på vänlighet, gemenskap och samhörighet vilket kan leda till samarbeten, nya vänner eller bara en väldigt mycket roligare arbetsdag! Givetvis har vi härliga evenemang för våra coworkers. Allt ifrån frukostföreläsningar till regelbundna afterworks. Vi älskar evenemang och gör det gärna tillsammans med våra medlemmar.

Address: Göteborgsvägen 4, 504 35 Borås
Phone: 0704 20 20 81
City: Borås
Zip Code: 504 35


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Similar places near
Pulsen Konferens & Restaurang Astern Pulsen Konferens & Restaurang Astern 615 meter God mat, fin miljö, snyggt dukat och ett otroligt välplanerad julbord ! Att så många ...
Pallas Shopping Pallas Shopping 618 meter Var på Rituals ja vilken service och trevliga expediten det finns tyvärr inte många a...
Swedac Swedac 725 meter Swedac kontrollerar efterlevnaden av krav på kvalitet och säkerhet i syfte att underl...
Yxhammargården/Sinnenas hus Yxhammargården/Sinnenas hus 996 meter Om du vil fira något extra, då har du kommit rätt Allt från det roliga, till det som ...
Mötesplats Kristineberg Mötesplats Kristineberg 2 km Suverän service i dessa Coronatider
Byggplåt i väst AB Byggplåt i väst AB 5 km Byggnadsplåtslager,bandtäckningar,
Reviews
Stans fräschaste kontorshotell, där stil, värdskap och event alltid är på topp. Dessutom är umgänget här trevligt, alltid med en tydlig professionell ton.
Fräscht och modernt kontorshotell med grym service. För mindre och nystartade bolag som mitt eget är detta en perfekt lösning för att ha ett kontor att gå till, ta emot kundbesök, knyta kontakter samt få inspiration och energi av andra företagare. Rekommenderas varmt!
Elitkontoret har en lugn och trevlig arbetsmiljö med mycket trevlig personal. Vi är mycket glada och tacksamma att vi fått/får chansen att jobba på elitkontoret då de har hjälpt oss med rum och arbetsyta. Vi är mycket nöjda /leonéUF
Ett ställe dit man alltid känner sig välkommen. Härlig miljö att både arbeta ensam i eller hålla mötet i. Lokalerna med personal väcker både kreativitet och glädje. De anordnar också många intressanta föreläsningar riktade till egenföretagaren. Grymt kaffe har dem också!
En toppmodern arbetsplats! Speciellt för mig som utvecklare som behöver en kreativ och varierande miljö att arbeta i. Bra faciliteter och gott kaffe. Tekniken i mötesrummen är top notch och fungerar jättebra!
Bra initiativ där man vill vara aktiv på ett flertal områden.
Elitkontoret har allt man som företag behöver för att trivas. Trevlig personal, riktigt bra service, en härlig gemenskap och många spännande företag att nätverka med.
En helt fantastisk mötesplats för att knyta nya affärsrelationer och inbjudningar till olika föreläsningar och evenemang! Kan rekommendera att följa deras utbud på spännande aktiviteter i framtiden!
Mycket trevlig atmosfär med bra service och kreativa miljöer. Kan varmt rekommendera kontorshotell!
Med Daniels otroligt trevliga bemötande och gränslösa service är det en ren fröjd att husera på Elitkontoret. Och så är det ju ett snyggt och fräscht kontor också.
Comment on this business

to add Elitkontoret map to your website;