facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elkedjan Enköping

Elkedjan Enköping

About

Hos oss på Elkedjan hittar du ett brett utbud av vitvaror, hem-el och belysning. Belysning & hem-el sortimentet här i Enköpingsbutiken är under uppbyggnad.

Story

Elkedjan din lokala elbutik. Vitvaror, Små-el, Personvård & Hälsa, Värme & Luftvård, Belysning & Elmaterial, Reservdelar. Fri leverans inom 3 mil från butiken när du handlar för över 3000kr. Beställ även montering av dina nya vitvaror och bortforsling av din gamla vitvaror till återbruket.



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Vagnsgatan 2, 74537 Uppland, Uppsala Län, Sweden
Phone: 0171479200
City: Uppland
Zip Code: 74537


Opening Hours

Monday: 09:00 - 13:00

Similar places near
VietnamKaffe VietnamKaffe 4 km Vietnamkaffe.com - Trung Nguyen - Ett Gott Starkt Kaffe
Reviews
OBS! Butiken ingår numera i ELON och har flyttat till Vagnsgatan 2. Beläget nära ICA MAXI.
Köpte vara som gick sönder inom en vecka. Utlovad service uteblev och vi körde tillbaka den tunga maskinen till butiken vars personal mest verkade tycka att vi var till besvär. Aldrig mer ett besök där!!!
Tog ej emot returnerad vara köpt i annan Elon butik även fast det står klart och tydligt på deras hemsida att detta ska gå. Otrevligt bemötande.
Mycket nöjd med service. Har köpt flera vitvaror där genom åren.
Bra med parkering lugn atmosfär.
Trevliga och hjälpsamma fixar det mesta
Bra mötande.
Comment on this business

Directions to Elkedjan Enköping with public transportation


Enköping Åkerbygatan 100 meters
Åkerbygatan (Enköping) 100 meters
22
Enköping Willys 130 meters
Enköping Romgatan 170 meters
Romgatan (Enköping) 170 meters
22

to add Elkedjan Enköping map to your website;