facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ellen Marie Bridal

Ellen Marie Bridal

About

Ellen Marie Bridal offers fluffy tulle skirts in different colors. The brand is created by the wedding blog Sisters in Law.

Impressum

Sisters in Law

Products

Bridal tulle skirts in different colors.



"Bröllopsbruket är Sveriges största kedja för hållbart brudmode. Moderna second hand klänningar från de senaste årens kollektioner - alla i välskött och nytvättat skick. Vi säljer även utvalda helt nya brudklänningar. Välkommen att boka en kostnadsfri provning hos oss, eller besök vår hemsida för hjälp med att sälja din brudklänning.Bröllopsbruket - Något gammalt, något nytt."
Address: 90346 Umeå
Phone: 0730557004
moc.ladirbeiramnelle@ofni
City: Umeå
Zip Code: 90346


Similar places near
Studio Sisters in Law och Bröllopsbruket i Umeå Studio Sisters in Law och Bröllopsbruket i U... 2 km Fantastiskt ställe med underbar personal och brett utbud av brudklänningar och proffs...
By Kristina Grahn By Kristina Grahn 2 km Entreprenör och designer. Syr upp brudklänningar från grunden och gör sömnadsändringa...
Högtidskläder i Umeå Högtidskläder i Umeå 2 km Tack för den fantastiska servicen och kläderna satt som ett smäck... Både maken och j...
OneMoreRep OneMoreRep 2 km Step inside the fitness and fashion factory! www.OneMoreRep.se - Fitness and Fashion ...
Dantel Ateljé Dantel Ateljé 2 km Katastrof. Lämnade in en fin-stickad tunn tröja i ull/silkeblandning för att korta är...
Umeå Guldsaxen Umeå Guldsaxen 2 km Trevlig personal och schyssta priser, ska definitivt gå flera gånger.
The Pink The Pink 2 km Fantastikt ställe
Embrace Her UF Embrace Her UF 2 km Vi gör näsdukar och sjalar i syfte att uppmärksamma och stötta kampen MOT sexuella öv...
EEF Bord EEF Bord 7 km Vi är 3 killar med kliande fingrar över att få göra något! Därför kom vi på idéen att...
Vernerssons metallarbeten Vernerssons metallarbeten 12 km Vernerssons metallarbeten är verksam i Umeåtrakten och designar, ritar och låter till...
Reviews
Bra service via mail då hon skickade bilder på sortimentet som fanns inne eftersom jag hade en lång resa dit. Däremot dåligt bemött i butiken, vi fick hjälp men det var ingen servicekänsla och hon lyssnade inte på vilken stil jag var ute efter.
Underbart mysigt ställe som verkligen tar hand om sina kunder till 100%. Jag kände mig lite nervös innan men de fick mig att känna mig lugn och trygg direkt. Jag fick en fantastisk upplevelse där jag också hittade min drömklänning! Rekommenderar de starkt!
Enkelt att lämna in, en välskött affär. Roligt att klänningen får användas igen istället för att bara hänga och ta plats hemma!
Oerhört otrevlig och inte alls tillmötesgående till min vän som äntligen ska få gifta sig. Fick ingen hjälp alls. Kändes som det var jobbigt för de att hon ens ville försöka handla via dem.
Fantastiskt! Har gjort ett par försök att sälja via Blocket utan framgång och det har bara känts som en jobbig situation att få ta hand om provningsprocessen själv i hemmet. Processen på Bröllopsbruket från förfrågan om att sälja min klänning till dess att den var såld och att pengarna kom in på kontot upplevde jag som jättesmidig! Jag är mer än nöjd och tacksam och glad att någon annan får uppleva sin stora dag i klänningen! TACK!! Rekommenderas varmt!
Otroligt enkelt och smidigt samarbete med Bröllopsbruket i Umeå. Nu får en annan brud njuta av sin bröllopsdag i samma klänning som jag. Kul med nytt liv i klänningen istället för att hänga nere i källaren bakom en dörr. Nu får klänningen möjlighet att visa upp sig igen. Jag kan varmt rekommendera Bröllopsbruket!
Det här var det smidigaste! Jag tog kontakt, vi kom överens om ett pris, jag fick sedan en påse hem att skicka klänningen i. Sen var det bara att vänta. När klänningen väl var såld fick jag pengarna insatt på mitt konto och klänningen fick vara med på någon annans lyckliga dag. Kunde inte va mer nöjd!
Jättenöjd med servicen som jag fick när jag köpte min klänning här och även när jag sålde den. Personligt och trevligt! Rekommenderas starkt!
Har både köpt och sålt klänning via bröllopsbruket i Umeå och jag är så himla nöjd. Secondhand när den är som bäst!
Suveränt bemötande, enkelt upplägg och utan större ansträngning för mig fick jag både brudklänning och slöja såld och pengar in på kontot. Jag rekommenderar Bröllopsbruket i Umeå!
Comment on this business

to add Ellen Marie Bridal map to your website;