facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ellinge Slott

Ellinge Slott

About

Vi arrangerar romantiska bröllop, konferenser, jakt och fester i en inspirerande slottsmiljö!

Story

Ellinge är ett av Skånes äldsta herresäten med anor från 1100-talet. Slottet är beläget i hjärtat av Skåne- 5 minuter från Eslöv, 30 minuter från Malmö och 45 minuter från Kastrup.

Innanför de vitputsade murarna arrangerar vi konferenser, romantiska bröllop, festliga kalas och exklusiva middagar efter individuella önskemål. Slottet har även 12 övernattningsrum med plats för 24 övernattande gäster.

På Ellinge har även Purity Vodka sitt destilleri.

Address: Ellinge Gård, 241 93 Eslöv
Phone: 0413-599300
City: Eslöv
Zip Code: 241 93



related searches:
Similar places near
Medborgarhuset i Eslöv Medborgarhuset i Eslöv 3 km Trevlig o vacker utställningsplats.
Socialdemokraterna Eslöv Socialdemokraterna Eslöv 3 km Socialdemokraterna Framtidspartiet i Eslöv! Bli medlem direkt! https://www.socialdemo...
Reviews
Fantastisk fin anläggning med Purity vodka destilleri på anläggningen. Perfekt för event, privata middagar, konferenser el festivaler.
Ellinge Slott KÄNN HISTORIENS VINGSLAG I EN UNIK MILJÖ Letar ni efter en mindre och personlig konferensplats i en lugn och vacker slottsmiljö är Ellinge platsen för Er. Hos oss får Ni den avspända atmosfär och avskildhet som krävs för att gruppen skall kunna diskutera viktiga affärer och fokusera på att fatta kloka beslut, utan att störas av andra gäster. Ni är naturligtvis vårt enda sällskap och disponerar exklusivt hela slottet med konferensrum, bibliotek och salonger för ostörda diskussioner. Välkomponerade måltider efter säsong serveras i Slottets vackra matsal eller i de spännande källarvalen. Detta upplägg är särskilt anpassat för styrelse- och ledningsgruppsmöten och vi skräddarsyr alltid program och tider helt enligt Era önskemål.
Väldigt vacker plats, och Purity Distillery ligger strax intill huvudbyggnaden
Mycket trevligt ställe att ha bröllop på! Vacker lokal i "stallarna" och erbjuder bokning av många rum på slottet hela bröllopshelgen.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Vilken besvikelse. Bilderna ser bättre ut än verkligheten. Inte en enda infoskylt på plats fanns det heller som verättade vart man fick gå och inte. Gästparkeringen ledde in på en infart med en skylt som också hänvisade till att oberhörig trafik ej fick förekomma. Väldigt tvetydig info där.
Ett av mina favoritslott! Jag har fotograferat bröllop här många gånger och måste erkänna att jag älskar de vackra rummen! Man behöver heller inte bekymra sig för vädret eftersom man kan ta så fina bilder inne. Omkring slottet är det också väldigt vackert, både i slottsparken med sin vattengrav och allé samt den vackra naturen runt om. Personalen är alltid lika fantastisk! Professionella och vänliga är bara förnamnen!
Intressant historia. Vackert både inne o ute duktig guide.
En helt magisk plats. Var där på bröllopsfest. Vilken service av personalen.
Var på ett födelsedags gille den 10 september och tycker att det var fantastiskt arrangerat med god mat och dryck
Mycket trevligt det enda är att det borde funnits något att sitta på när vi fick höra om vodka tillverkningen. Jobbigt att stå så länge. Annars 5 stjärnor
Comment on this business

to add Ellinge Slott map to your website;