facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ellösparken

Ellösparken

About

Den anrika folkparken EllösParkens evenemang är dansutbildningar, danskvällar, festivaler, konserter och temakvällar. Du kan även hyra lokalerna för egna arrangemang. Välkommen till Ellösparken!

Story

Ellösparken var en av de äldsta folkparkerna i landet när den för ett par år sedan tvingades slå igen. Nu öppnar den åter, och tack vare pengar från Jordbruksverkets Leader-projekt får den en ny utomhusdansbana under tak. Räkna med dansutbildningar och danskvällar framöver! Under åren har många tagit sina första danssteg i denna anrika folkpark. På 50-talet spelades det jazz, sen kom Snoddas, Eddie Meduza, Snowstorm bara för att nämna några! Idag kan man hyra lokalerna för egna arrangemang eller gå på EllösParkens olika evenemang; dansutbildningar, danskvällar, festivaler, viskvällar och bio med livesändningar från operascener runtom i världen. Välkommen till Ellösparken!

Address: Glimsåsvägen 11, 474 32 Ellös
Phone: 0702162109
City: Ellös
Zip Code: 474 32


Reviews
Fantastisk plats som åter fått liv tack vare ideellt engagemang och arbete! Fin utedansbana och bio inomhus, super! Mycket historia i de väggarna
Fantastiskt fint ställplats. Trevlig ställplats värde. Ligger vackert och lugnt. Vi kommer tillbaka
Nostalgitripp att komma till Ellösparken, samma biljettlucka,samma toaletter en trappa ner. Nu mysig biosalong med rykande färska filmer. Mycket trevligt!!
Våran spelning gick bra samt en trevlig personal bra publik Tommy trumslagare
Lite sliten men klassisk parkhall med mässmöjlighet. Evergreen Life Products Sweden demonstrerar Olife här.
Jag måste säga att detta är nog Bohusläns bästa ställplats om man ser till vad man får för pengarna. Helt underbar. Jag kommer dit själv och blir så välkomnad av värden så det kändes som man varit här förr. En liten ställplats men som har idéer som alla borde ta efter. Typ med deras röd/gröna skylt. Ordning och reda. Jag har fått en ny favoritolats. Hit kommer jag återvända. Fast sådana här guldkorn skall man egentligen hålla hemligt så man får plats när man kommer. Ännu en gång. En eloge till ställplats värden Ingmar tror han heter så. Tack för en kanonhelg. Mig blir du inte av med
Bra dusch o toa. Tömning toa o gråvatten. Påfyllning av nytt vatten. Trevlig personal
Digital Bio, bra filmer och bra ljud. 12 stycken fina ställplatser för husbilar. Riktigt bra för Orust, men framför allt för Ellös.
En lugn och välskött ställplats med närhet till det man behöver. Vill man kan man ge sig iväg från ställplatsen och se sig om på ön med bilen.
Att komma till en utkyld lokal var verkligen en chock men maten och en fantastisk underhållning gjorde kvällen till en höjdare. Stort tack till PROsfestfixare
Comment on this business

to add Ellösparken map to your website;