facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elon/Euronics Stigs Tv & Video

Elon/Euronics Stigs Tv & Video

About

Välkommen till oss på Elon/Euronics Stigs Tv & Video i Örkelljunga. Företaget marknadsför och säljer idag. Vitvaror, Tv/Ljud, Digitala utrustningar, Mobiltelefoni,Datorer,Musikinstrument,samt-
Service och leverans.

Story

Företaget grundades den 1 Juli 1967 av Stig Karlsson
Företagsnamnet blev då Stigs Musik.
Butiken sålde då enbart musikinstrument, 1972 utökades försäljningen med Radio/Tv.
1991 blev vi medlemmar i dåvarande elektronikkedjan Rino, Som sedan blev Euronics.
1 Juni 2011 utökades det med vitvaror och blev då samtidigt medlemmar i vitvarukedjan Elon.1 Juli 2017 var det 50 år sedan Stig startade butiken.



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Bangatan 3 A, 28637 Örkelljunga
Phone: 043550105
City: Örkelljunga
Zip Code: 28637



related searches:
Reviews
Bra pris på frys samt jättefin service och bemötande.
Relativt höga priser men bra och trevlig service. Rekommenderas iom utbudet i regionen
Trevlig butik med mycke elektronik.
Nog den enklaste i bara positiv bemärkelse service och köp jag gjort. Ringde och beställde kyl. Den kunde levereras någon dag efter med utkörning och bortförsel av den gamla. Trevlig personal och handla lokalt.
Trevlig butik och bra service från personal! Tack för idag!
Köpte ny dammsugare. Det hade blivit 5 stjärnor om dom gett mig - 1 extra pkt dammsugarpåsar5st - kostade 99kr o jag tyckte dom kunde bjuda på den pkt, då jag just gett dom nästan 1700 kr f dammsugaren! - MEN NEJ - DET ville dom inte -SNÅLT!
Liten lokal butik med stort utbud av vitvaror, hushållsapparater, tv apparater, musikinstrument med tillbehör samt mobiltelefoner. En familjär känsla och man får hjälp av kunnig personal.
Alltid lika hjälpsamma och trevliga. Handlat här ett flertal gånger och kommer gärna tillbaka igen. Får all hjälp man behöver och ibland lite till. Kan varmt rekommenderas.
Perfekt och snabb service, mycket trevlig personal.
en stor butik i ett mindre samhälle. Bra sortiment och väldigt kunniga medarbetare gör att man gärna anlitar den fina butiken
Comment on this business

to add Elon/Euronics Stigs Tv & Video map to your website;