facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ELON i Växjö

About

Vitvaror, dammsugare Värmepumpar och mycket mera!

Story

Vi är en fackhandelsbutik som har många års erfarenhet på vitvaror och andra maskiner som rör matlagning, bakning, städning med mera.
Vi är också mycket bra på Luftvärmepumpar.
Just i vår butik jobbar vi med varumärkena: Mitsubishi Electric, Hitachi och Innova.
Vi utför gratis hembesök om man önskar hjälp med val av anläggning och placering av denna.
Vi handlar med centraldammsugarsystem också. Det är Canvac och Allaway som är våra huvudsakliga leverantörer. Vi kan även få tag på annat, så var inte rädd att fråga!

Address: Norremarksvägen 8, 35245 Växjö
Phone: 0470709760
City: Växjö
Zip Code: 35245



related searches: Elgiganten Växjö, Carlssons Växjö, Miele växjö, Elon tvättmaskin, Elon Carlssons i Växjö Smedjegatan Växjö, Elon butik, Elbutiker Växjö, Tvättmaskiner Växjö
Reviews
Vilken service! Kommer fem minuter efter stängning och grabbarna öppnar och fixar en torktumlare till mig… Rekommenderas starkt
De är bra ,man kan hitta mycket
Skulle köpa en köksfläkt. En säljare skulle kolla priset, men samtidigt började han prata med en annan kund, vilket tog mycket lång tid. VI gick då därifrån. Tveksamt om vi besöker Elon igen , förra gången handlade vi bara strax under 20 000:-.
Min upplevelse av Elon var kass, frågade personal om han kunde berätta lite mer om en diskmaskin och han svarade bara att den har en korg upp och en nere samt att det var deras egna märke.
Ingen personal som vill sälja något i den butiken. Försökte köpa där idag men ingen av personalen syntes till. Dåligt kundbemötande.
Bästa butiken för vitvaror och övrigt. Fantastisk service. Kondfokus till 100%. Gör allt dom kan för att lösa kundens behov. Lyhörd personal som alltid hittat en bra lösning. Philip är en riktigt pärla som alltid anstränger sig till bristningsgränsen för sina kunder! Har inget inget att klaga på. Bara de bästa rekommendationerna från mig!
Sista gången vi handlat där. Dålig service då ingen har koll. Väntat över en vecka på ett kylskåp som skulle levererats hem men ingen vet nått. Hade vi inte ringt hade de väl dröjt till nästa år!
Försökte köpa saker som är med på deras reklamblad men det hade dom inte hemma och kunde inte ta hem. 0 stjärnor skulle jag gett om jag kunnat
Grymt duktig personal med personlig service. Enda stället du behöver handla vitvaror på.
Köpte en diskmaskin här och fick all hjälp man vill ha som kund. Från köp till installation. Kommer garanterat att köpa mer vitvaror i denna butik framöver.
Comment on this business

Directions to ELON i Växjö with public transportation


Deltavägen 110 meters
5
8
Norremark 260 meters
310
320
Växjö Norremark 260 meters
310
320
331
340
350
355
358
Rådjursvägen 300 meters
15
358
8
Mårdvägen 310 meters
15

to add ELON i Växjö map to your website;