facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elon Ljud & Bild Karlskrona

About

Välkommen till Elon Ljud & Bild Karlskrona som ligger i Slottbackens köpcentrum i Lyckeby

Story

Vi tror på service och på kvalitet.

Därför finns vår butik mitt inne i Karlskrona centrum och inte vid en ödslig parkering utanför stan. Och därför satsar vi på ett brett sortiment av hemelektronik med kvalitetsprodukter från de bästa leverantörerna, istället för enstaka lågprismärken.

Hos oss kan du hitta allt från datorer, surfplattor och mobiler till förstärkare, ljuddockor, högtalare och LP-spelare, liksom stillbilds- och videokameror och olika sorters TV-apparater – plasma, LED, OLED. Givetvis har vi mängder av tillbehör och skulle vi – mot förmodan – sakna någon speciell pryl, så beställer vi enkelt hem den åt dig.

Vi vill göra det enkelt och bekvämt för våra kunder.

Med mer än 40 års samlad erfarenhet av branschen kan vi alltid hitta riktigt bra ljud- och bildlösningar åt såväl privat- som företagskunder. Det kan vara allt från en enkel TV-installation till en komplett zonindelad musikanläggning som styrs trådlöst från surfplatta, mobil eller dator.

I våra nybyggda demorum kan du i lugn och ro lyssna på ljudanläggningar eller titta på hemmabiosystem.
Självklart hjälper vi dig med att teckna alla nödvändiga abonnemang och avtal. Vi samarbetar med alla stora svenska mobil- och TV-operatörer, som Telia, Tele2, Telenor, Tre, Canal Digital, Viasat, Boxer, Sappa och Com Hem.

Behövs finansiering kan vi ordna det också. Ja, vi kan till och med hjälpa dig med att ta fotografier till ett nytt ID-kort om det skulle behövas.

Service är inte vad vi ger, utan vad du behöver.

Address: Gjuterivägen 5, 37132 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
Phone: +46455606033
City: Lyckeby
Zip Code: 37132


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Elon Ljud och Bild öppettider, Elon Ljud och Bild, Elon Ljud och Bild Umeå, Ljud och bild media, Elon Audio Video, Elgiganten, Elon Se, Elon butik
Comment on this business

to add Elon Ljud & Bild Karlskrona map to your website;