facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ELON - MEA Mellerud

ELON - MEA Mellerud

About

VITVAROR, ELINSTALLATIONER, BELYSNING & VÄRMEPUMPAR

SERVICE & INSTALLATION AV AC & KYLANLÄGGNINGAR

Ackrediterade kyltekniker
Behöriga elektriker



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Hantverksgatan 3, 464 34 Mellerud
Phone: 0530 - 10013
City: Mellerud
Zip Code: 464 34



related searches:
Reviews
Fastän butiken ser liten ut så finns där det mesta man behöver! Fick fantastisk fin hjälp med mina lampor av en man i personalen!! Så fantastiskt tillmötesgående och trevlig! Ingenting känns omöjligt när man pratar med rätt person i personalen. Handla stort eller smått spelar ingen roll, man känner sig nöjd när man går ut från butiken.
Hit kommer vi aldrig att återvända med alt strul och alla lögner. tvättmaskin trasig efter 5 tvättar lagad efter 3 månader efter otaliga samtal ny köksfläkt transportskadad ej åtgärdad efter 3.5 månader ville ha flera tusen kronor mer efter överenskommet pris. Fy Fasen fem tummar ner
Hjälper en syn skadad person, vi var och köpte en tvättmaskin på lördag och blir lovade hemkörning och installation måndag, kommer på torsdag efter telefonsamtal,dåligt bemötande och okunnig personal vid installation.
var och köpte en tvättmaskin hos elon mellerud betalade då för hemkörning och installation skulle få installerat på måndag efter mycket ringande och ett överlägset och dåligt bemötande fick jag tvättmaskinen följande torstag med en okopetent montör som hänger upp slangar med buntband och för kort avloppsslang frågar då om det går att få en längre slang och göra det riktigt han säger då att jag skulle prata med en rörmokare efter ringande igen och dåligt bemötande skulle jag få köpa till delar till installationen kan ju inte betala en installation till försöker dom blåsa folk eller blir förvånad för det har varit en bra firma förut aldrig några problem
Lokal elbutik med kunnig personal som även börjat med tv apparater mm
Mycket bra affär att handla I trevlig personal hat dom också
Bra service snabba lev duktiga montörer rekomenderas.
Bra butik, duktiga elektriker!
Trevliga anstälda.
Comment on this business

to add ELON - MEA Mellerud map to your website;