facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ELON Östhammar

ELON Östhammar

Story

ELON är Sveriges största vitvarukedja med 270 butiker fördelade över hela landet. I din lokala butik kan du handla vitvaror och småelsprodukter av kompetent personal.

Vi på ELON I Östhammar erbjuder även installation av våra certifierade elektriker & kyltekniker

Välkommen till vår butik!



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Edsvägen 6, 74234 Östhammar
Phone: 017321744
City: Östhammar
Zip Code: 74234



related searches:
Reviews
Beställde en service på luftvärmepump NOVEMBER 2021 nu 7 Mars 2022 kontakt i butiken flera ggr får svar vi kommer Det sämsta företag som finns då föräldrarna hade butiken fungerade det iallafall mså många minus
Synnerligen dåligt och nonchalant bemötande. Lämnade för en god väns räkning in en lampa för att få elen omdragen, efter nästan 8 månader och många, många kontakter med butiken hämtade vi lampan utan någon som helst åtgärd vidtagits. Hade då haft förståelse för att de behövde "prioritera sommargästerna", "mycket jobb", "sjukdom", "har ej beställt/fått hem reservdelar" osv, osv. Överhörde vid hämtandet en mycket synisk och ful kommentar om kunden min vän. Rekommenderar INTE detta ställe och kommer aldrig återvända dit. Lämnade istället in lampan på ett annat ställe och hade då lampan fixad och klar på två veckor, för halva priset!
Om du vill få ett bra bemötande och uppdrag utförda enligt överenskommelse till ett skäligt pris ska du INTE vända dig hit! Mitt motto är att använda lokala företag och förmågor men då förväntar jag mig just förmåga. Något ELON Östhammar inte uppvisar.
Hjälpsam personal, skulle få byta våran om den inte passa. Det är service det.
trevlig butik med hjälpsam personal. väldigt fina julklappar blev det, både invändigt och utvändigt! tack för den fina inslagningen.
Alltid jättetrevliga och hjälper verkligen till med det man behöver. Gör det där lilla extra som behövs och som man uppskattar
Bra och trevligt bemötande! Återkommer gärna vid behov
Trevlig, kompetent och hjälpsam personal i butiken.
Amanda var helt outstanding som säljare, så duktig!!!! Vi är helnöjda med bemötandet!
Kundvård vad sjutton är det? Servicenivån lägre än styrräntan...
Comment on this business

to add ELON Östhammar map to your website;