facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elon Rabattvaruköp

Elon Rabattvaruköp

About

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och småelektronik för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Lidvagen 12, 24165 Harlösa
Phone: 04661650
City: Harlösa
Zip Code: 24165



related searches:
Similar places near
Artis Horse AB Artis Horse AB 3 km Hos oss på Artis Horse sätter vi hästens välbefinnande i fokus. Här finner du ett kom...
Reviews
Snyggt och välordnat i butiken. Läget gör också att det känns hemtrevligt att komma dit. Inte någon stress som om butiken varit belägen i stan. Dock upplevde jag det manliga butiksbiträdet, kanske butikens ägare, som opersonlig och ointresserad av sina kunder, samt inte ha viljan att lyssna. Vederbörande var uppenbart mer intresserad av att fingra på sin mobiltelefon. Kanske var han nyförälskad och att sms:a med flickvännen var viktigare.
Välsorterad vitvaruaffär med bra priser och trevlig personal. Här finns visserligen inte stormarknadens eller märkesbutikens hela utbud och valmöjligheter, men i de flesta fall finns ett utbud av de varor du behöver.
En trevlig butik att handla i samt hjälpsam personal som kunde mycket om spisfläktar och spisar,kan varmt rekommendera denna butik .
Bra service och goda råd peronlig service prisvärda priser. Värt ett besök.
Trevlig butik med bra persobal och fin service.
Hämtade en beställd grej! Levererades som avtalat.
Kunnig och serviceinriktad personal samt stort varierat utbud med varor.
Trevlig personal och absolut bästa service!
Super bra information om vitvarorna jag var spekulant på.
Grym service som alltid här!
Comment on this business

to add Elon Rabattvaruköp map to your website;