facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ELON Säljar'n i Västerås AB

ELON Säljar'n i Västerås AB

About

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken.

Story

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.
Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Självklart kan vi erbjuda räntefria lån och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.
Välkommen på ett besök i butiken!



"Hos oss på Elon kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också annat som till exempel köksapparater, rakapparater, dammsugare och luftvärmepumpar. Vi har helt enkelt det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.Fråga oss om råd! Vi har kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter.Behöver du hjälp med hemleverans och installation av tunga varor ordnar vi det med!Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.Välkommen på ett besök i butiken!"
Address: Tunbytorpsgatan 1, 721 37 Västerås
Phone: 021810800
City: Västerås
Zip Code: 721 37


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00


related searches: Elon tvättmaskin, Elon diskmaskin, Elon butik, Elon Kundtjänst, Elon kylskåp, Vitvaror, Kyl och frys, Kyl och frys paket
Similar places near
Bergström Plattsättning AB Bergström Plattsättning AB 3 km De kan allt om keramiska plattor, jättesortiment.
Elman Västerås Elman Västerås 5 km servicen var jättebra och lätt att parkera bilen verkar vara kunnig personal på plats...
Happy Homes Runes Färger Happy Homes Runes Färger 6 km Fantastisk butik med mycket trevliga och hjälpsamma arbetare! Är dom billiga? Ingen a...
H&M H&M 6 km Stort utbud. Inte allt för mycket folk. Trevliga kassörer.
H&M HOME H&M HOME 6 km
Cervera Cervera 6 km Brett utbud. Ibland något höga priser, men ofta bra reor
Flying Tiger Sverige Flying Tiger Sverige 6 km Har mycket roliga prylar, billigt och OK kvalité. Perfekt när man ska köpa till julkl...
Reviews
Erik S som hjälpte oss med köpet av ny diskmaskin är kunnig och skapar trygghet om köpet när han kunde visa hur och även svara på alla våra tekniska och ekonomiska frågor. Jag kollar alltid mot det stora varuhuset och blir ofta kvar här.
Väldigt trevlig och hjälpsam säljare, vi är väldigt nöjda med den service vi fick.
En liten butik med gott om personal, men sommartid inte helt optimala öppen förhållanden tillmötesgående personal, men priser i överkant.
Fantastisk personal, riktigt bra service och grymt utbud.
Mysig butik och trevlig personal, finns det mesta!
Stor butik med diverse vitvaror, men även ett stort utbud av köksutrustning så som, kaffemaskiner, brödrostar, husgeråd etc... Trevlig personal. Stor parkering.
Bra elkedja med hög kvalité på varorna. Kan vara lite på den dyrare sidan men är värt det. Dem har otroligt trevlig personal med bra kunskap för att hjälpa dig som kund.
Går gärna hit när det ska handlas vitvaror, det finns kunnig personal som kan mycket om produkterna. Bra priser även om man jämför med onlinebutiker. Enda nackdelen är att de inte har öppet på helger.
Personalen kan sina produkter och de är otroligt service minded. Har nyligen för andra gången på ca 10 år jag köper vitvaror till ett helt kök hos Säljar'n på grund av ovanstående. De är inte billigast i stan men men de råd och den hjälp man får är värt pengarna.
Fick snabbt hjälp av kunnig säljare. Vet ej hur det fungerar med ev. hemkörning och installation.
Comment on this business

Directions to ELON Säljar'n i Västerås AB with public transportation


Isolatorvägen 30 meters
5

to add ELON Säljar'n i Västerås AB map to your website;