facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elvins Bil AB

Elvins Bil AB

About

DBilförsäljning,Bilrekond.

Address: Kungsvägen 27, 595 51 Mjölby
Phone: 0142610191
City: Mjölby
Zip Code: 595 51



related searches:
Similar places near
Rejmes Mjölby Rejmes Mjölby 603 meter Trevlig mekaniker som hjälpte mig direkt med min baklucka som inte ville stänga sig....
SL BIL AB SL BIL AB 1 km Den bästa verkstad jag anlitat. Toppen killar Du kommer inte bli missnöjd
Askling Bil, Mjölby Askling Bil, Mjölby 2 km Som Motala, bra priser och bra personal
Bilhallen i Mjölby AB Bilhallen i Mjölby AB 2 km Urusel service. Lämnar in för ett skadeärende på en stulen katalysator, det tog bilha...
Reviews
Köpte bil för ca 1;5 månad sen och nu låter kamremskedjan , jätte kul efter bara en månad, så fort slits den väl inte hade vart bra att veta då vi köpte den. Var lite snabb som vanligt kontaktade dem och fick hjälp direkt. De kommer till och med och hämtar bilen kollar över den. Rekommenderar dem starkt.
Mycket trevligt bemötande.
Trevligt ställe med trevlig personal Går oftast att kompromissa så alla blir nöjda med affären.. Bra ställe med humana priser Har själv inte köpt bil men hjälpt andra att köpa där vilket varit lyckat.
Köpte en deffekt bil här, Svara sällan i telefonen, ringer aldrig tillbaks, noll återkoppling. Har haft inne bilen flera gånger och delar som skulla ha bytts har ej bytts. Oärlig, undvik.
Mycket bra bemötande både på mail och irl, och en snabb och enkel affär. Kört bilen 200 mil första veckan, inte ett problem och hoppas det så fortsätter. Tack för köpet. :
Köpte bil som gick sönder efter en månad. Tog sex månader med tjat, ARN och advokat innan bilen lagades och då inte på ett fackmannamässigt sätt!
Ett ointressant och nedlåtande bemötande, helt klart en oseriös bilhandlare. Upplev själva och fundera på om det är värt det hela.
Bra service och rimliga priser
Mycket nöjd med affären och bra handlare som ger bra intryck, genuint mån om kunden. Jag åkte upp till Elvin från Skåne och blev upphämtad på tågstationen. Rekommenderas starkt!
Missvisande uppgifter i annonser och ingen återkoppling när man hört av sig via sms. Så vill du ha god service här så ring.
Comment on this business

Directions to Elvins Bil AB with public transportation


Parketten 60 meters
653
Skogsvägen 70 meters
356
Edlundsgatan 170 meters
356
Hertig Johan 180 meters
356
653
Parkgatan 250 meters
356

to add Elvins Bil AB map to your website;