facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Emcolorform Art

Emcolorform Art

About

eMcOLORfORM aRT
Är en målarteknik där känslor, färger och rörelsen är det som skapar energin i dukarna.
Har kurser i energimålning med jämna mellanrum

Story

eMcOLORfORM aRT
2002 fick jag i ett transarbete med mitt Andliga Team ett uppdrag. Jag skulle börja måla i en målarteknik som jag skulle kalla eMcOLORfORM aRT, som handlar om känslorna, färgerna och rörelserna i varje duk. Dessa 3 komponenter är det som skapar energin i tavlorna som sen skall spridas så att flera får tillgång till energierna och den höjda frekvensen dessa tavlor skapar. I flera år målade jag själv men insåg att det är viktigt att flera skapar på detta sätt.
En eMcOLORfORM aRT dag innehåller 3 olika delmoment

Del 1: Vi börjar med att meditera tillsammans, sen går vi direkt på duken och målar det vi känner för just i stunden. Vi använder oss av vår inre känsla för att uttrycka oss i färgen och rörelsen. Det här är ett underbart sätt att komma i kontakt med ditt inre, där dina känslor lever och bor.

Del 2: Vi lunchar tillsammans och mediterar för att därefter måla igen utifrån den känsla vi är i då samt de inre budskap vi får till oss i meditationen.

Del 3: Sen fikar vi tillsammans och talar utifrån oss själva, om hur vi var och en påverkas av varandras skapelser.

Har du aldrig målat förut så gör det absolut inget alls jag kommer att berätta hur vi ska göra Det handlar inte om att måla av något utan att våga vara fri i färgen, formen och känslan.

Denna upplevelse är kraftfull och väldigt insiktsfull. Arbetet med dukarna efter målningen är som en gruppsession med kunskap om mig själv och det jag behöver se om mig själv. insikter om mina talanger likväl om det som hindrar mig från att leva fullt ut.

Impressum

Gitte Östling
4 Balance

Address: Västmannavägen 2, 73436 Hallstahammar
Phone: 0704411321
es.niy@ettig
City: Hallstahammar
Zip Code: 73436


Similar places near
Folkets Hus Hallstahammar Folkets Hus Hallstahammar 435 meter Super mysig lokal för fester i skön miljö
Comment on this business

to add Emcolorform Art map to your website;