facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Emmabodafestivalen

Emmabodafestivalen

About

Emmabodafestivalen 2017 - Hemmafest! 24-29 juli.

Story

Den ideella föreningen Vinterbadarna har gjort Emmabodafestivalen sedan 1988. Den första ”festivalen” varade en dag och bjöd på en artist. Denna konsertkväll har idag blivit en femdagarsfestival med runt 70 artister på tre scener.

Address: Rasslebygd, 36133 Emmaboda
City: Emmaboda
Zip Code: 36133


Similar places near
Idébanken Idébanken 1 km Föreningen Svenska Idébanken, Emmaboda bildades 2010. Under åren 2013-2016 genomförde...
Emmas Flitiga Fötter Emmas Flitiga Fötter 2 km Vi är en ideell förening som erbjuder träning för alla åldrar. Vi erbjuder många olik...
Reviews
Många fantastiska år som spenderats på denna festivalen. En lång nostalgisk promenad i ett igenväxt festivalområde räckte för att väcka saknaden av den roliga tiden man haft där.
En riktigt hemtrevlig festival! Bland det bästa är det stora utbudet med högkvalitativt käk från de olika vagnarna och att det inte är uppdelat konsertområde och tältområde som på andra festivaler utan istället kombinerat område, mysigt och inkluderat! Prima duschar och allmänt trevligt och hänsynsfullt folk med självfallet några enstaka pappskallar här och var!
Festivalen blivit förstörd med alla poliser som springer runt leker hjältar, de har förstört ännu en kärleksfull festival.
Världens bästa och hemtrevligaste festival
Transformativ festival med guldkant! Frågar du besökare så är "Hemmaboda" den enda riktiga festivalen kvar i Sverige, då denna festival inte har separerat campingområdet och festivalområdet, med magisk festivalenergi till följd. Legendariskt rörig, fylld av bara kärlek och individualism.
Emmaboda festivalen kommer för alltid att finnas i våra hjärtan! Sloganen "Äntligen hemma" är långt ifrån över och jag är säker på att vi alla som lever efter Emmaboda andan inte kommer vila förens vi har något att kunna kalla "hemma" igen!
Va beredd på vad du får när du åker hit. Dräggigt och äckligt. Fullt av poliser som gör en mer otrygg än trygg. Rätt jobbigt klientel. Sen är det e festival och jag är inte den som älskar festival mest av allt.
Great festival, a lot of electronic music all night long. Camping within the area makes it cheaper to attend, so quite a young crowd Översatt av Google Fantastisk festival, mycket elektronisk musik hela natten lång. Camping inom området gör det billigare att delta, så en ganska ung publik
Roligt mycket party, lite för mycket dekadens för min smak. Tycka vad man vill, men har aldrig varit på en festival med så mycket öppet knarkande på förut!
Blir sämre med tiden, tillbaka med ordningsvakterna som går igenom alla camp och ser till så alla mår bra och bort med ss soldaterna som går med hund och skrämmer upp folk.
Comment on this business

to add Emmabodafestivalen map to your website;