facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Emmaljunga

About

Emmaljungas officiella sida. Vid service-/produktfrågor kontakta din ÅF emmaljunga.com/sv/kundservice/hitta-aterforsaljare. Kommentarer som inte håller god ton kan plockas bort.

Story

Emmaljunga Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats i Emmaljunga sedan 1925.

Vi har sedan start för mer än 90 år sedan placerat barnets säkerhet och komfort främst i våra designprocesser.

Hantverk, design och tillverkning sker, med välförtjänt yrkesstolthet av en engagerad och mycket erfaren personal som har bidragit till att skapa Emmaljungas goda rykte som tillverkare av barnvagnar med hög kvalitet.

På Emmaljunga Barnvagnsfabrik tycker vi att det är viktigt att sträva mot en hälsosam och hållbar framtid. Våra vagnar tillverkas i Sverige och vi har valt material av hög kvalitet för barnets bästa och med hänsyn till miljön.

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg och våra produkter och material testas enligt EU:s stränga miljö- och säkerhetsstandard.

Facebook använder vi för att hålla dig som är nyfiken på oss eller som redan kör en Emmaljunga, uppdaterad. Vi kommer göra vårt bästa för att se till att vi delar intressant och relevant information. Det blir både färska nyheter som kan handla om våra produkter, företag och produktion blandat med lite nedslag i vår 90 åriga historia som barnvagnsfabrik. Vi kommer dela instruktionsfilmer och hålla en och annan tävling.

När det gäller frågor kring produkter och service ber vi dig vända dig till din närmsta återförsäljare så kommer de hjälpa dig på bästa sätt: www.emmaljunga.se/aterforsaljare och har du någon annan fråga så går det självklart bra att maila oss direkt på [email protected]

Address: Kronobergsvägen 14, 28022 Vittsjö
Phone: +4645124500
City: Vittsjö
Zip Code: 28022



related searches: Emmaljunga Kinderwagen, Emmaljunga NXT90, Emmaljunga wiki, Emmaljunga Duo Edge, Emmaljunga zwillingskinderwagen, Emmaljunga Kinderwagen Test, Emmaljunga Super Nitro, Emmaljunga City Cross
Similar places near
Emmaljunga Emmaljunga 0 meter Página oficial de Emmaljunga. Para consultas acerca de nuestros productos, contacta c...
Emmaljunga Emmaljunga 0 meter Emmaljungas offisielle sid. Ved service-/produktspørsmål kontakt din forhandler. emma...
NMP Lego AB NMP Lego AB 7 km Vi utför legoarbeten i stål, rostfritt och aluminium. Skärning, bockning samt valsnin...
Comment on this business

to add Emmaljunga map to your website;