facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Emmis naglar

Emmis naglar

About

Gelénaglar -
Obs! katter finns i hemmet!

Address: Valbovägen 181, 81833 Valbo
Phone: +46703993713
City: Valbo
Zip Code: 81833


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:30
Tuesday: 07:00 - 17:30
Wednesday: 07:00 - 20:00
Thursday: 07:00 - 17:30
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Emmis naglar instagram, Emmis naglar age
Reviews
Killen som äger nagelsalongen är jätte duktig och väldigt snabb. Mina naglar håller bäst när han fixar dom. Ibland kan han göra lite slarvigt men då säger jag till och han fixar det utan några problem. Språket kan vara ett hinder men vi har ändå lyckats förstå varandra. Håller med om att de behöver lägga lite mer tid på städningen i lokalen/salongen. Ser lite ofräscht ut. Annars rekommenderar jag denna salong för att de är duktiga på sitt jobb
Mycket nöjd med min manikyr av mina naglar Duktig, noggrann o försiktig kille som tog hand om mig o så skönt med underarms o handmassage. Tack Tjänst: Manikyr
Jag har varit nöjd alla tre gånger jag varit där. Har haft olika personer som hjälpt mig och varit nöjd med vilket som. Kommunikationen är ibland ett hinder, men vill man bara ha enklare designer så är det inget problem. Billigt och snabbt. Vill man ha perfektion kanske man bör gå någon annanstans men som sagt är jag nöjd och känner mig alltid glad när jag lämnar.
Synd att dom inte rengör sina grejer mellan kunderna,ofokuserad personal,slipade ned min egna nagel alldeles för mycket så jag började blöda.
Ja, det beror på vilken som man får, en del är försiktig och tar det lugnt och ej använder verktygen på fingrarna då det bränner till, då blir man ej glad. Har varit dit 2 gånger, sist så gick det bra men det såg inte så rent ut denna gång tyvärr där du sätter in handen för att härda gelén på naglarna, skärpning!
Bästa stället att göra naglar på! Han som äger företaget är den bästa Tjänst: Akrylnaglar
Dom har två duktiga killar i keps. Samt hon som äger det. Men tyvärr har jag otur att vare sig jag åker till Valbo eller Nian får jag någon nybörjare, eller någon som filar mer på huden än nageln .
Väldigt fina naglar men dom tar högre pris än det som står hos dom
Helt okej dock väldigt dyra, och dom turades om att göra mina naglar.
Comment on this business

to add Emmis naglar map to your website;