facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for En annan trafikskola i KUMLA

En annan trafikskola i KUMLA

About

Vi erbjuder körkortsutbildning för personbil. Hos oss kan du ta dina kör- och teorilektioner, samt genomföra riskettan och risktvåan(halkbana) och stadskörning i grupp eller enskilt.Vi erbjuder även intensivkurser. Se vår hemsida.

Address: Köpmangatan 30 A, 692 30 Kumla
Phone: 019 - 5009993
City: Kumla
Zip Code: 692 30


Reviews
Erika och Mattias är otroligt duktiga trafiklärare som är pedagogiska och lättsamma. Jag har tidigare skjutit upp att ta körkort för jag varit rädd för att köra bil i trafik men redan efter andra körlektionen med dem så såg jag istället fram emot varje körlektion. Stort tack för all eran hjälp med körkortet!
Intensivutbildning "Körkortscamp" Under min snabba utbildning fick jag lära mig allt som behövs för att klara både teorin och uppkörningen utan några problem. Allt detta i kombination med superbra kundbemötande från både lärare och personal. Jag rekommenderar Körkortscampen starkt om man vill ta körkort snabbt och smidigt!
Rekommenderar..väldigt bra personal och trafiklärare,angagerade i sitt jobb så eleverna får den stöttning som krävs och är lyhörda..finns inget negativt att säga.
Otroligt trevlig personal som verkligen ställer upp för sina elever. Rekommenderas varmt!
Lurad på pengar, en uppkörning med deras bil kostar 1300:- och då ska man dessutom betala 800 till trafikverket. 2100:- totalt Fick aldrig någon info om att jag kunde boka tid själv på trafikverket och använda deras bil för bara 1200:- totalt. Känner mig väldigt lurad då jag vid flera tillfällen sagt att jag har dåligt med pengar. Till "Goat Man", Jag pratar uppenbarligen om pengarna dom lura mig på. Sa inget om att dom inte var trevliga :
Toppen ledare med mycket erfarenhet i både körning och att lära pedagogiskt
Vette fan va Felix pratar om men jag tycker att lärarna är trevliga
Hon är så jettä bra
Comment on this business

to add En annan trafikskola i KUMLA map to your website;