facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enåbadet

Enåbadet

About

Simhallen Enåbadet är belägen på Rättviks Camping

Story

Simhall på Rättviks Camping. 25-meters pool, barnpool, bubbelpool, bastu och relax.
Helårsöppen Camping med Vandrarhem, Självhushållstugor och Campingstugor

Address: Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik
Phone: 024856100
City: Rättvik
Zip Code: 795 32



related searches:
Reviews
Supermysig camping med massor av söta små stugor i olika format. Jag bodde i ett vandrarhemsrum, ett dubbelrum med våningssäng. Det fanns spisplattor, mikro och kaffebryggare på rummet och diskho, kyl+frys, dusch och toalett några dörrar bort i samma byggnad. Grillplatser här och var, en liten å ringlade genom området, nåt slags linbanepryl gick genom en del av området och det är tydligen en simhall där med. Lite enklare varor fanns att köpa i receptionen tänk bensinmack och det var gott om plats för bilar och promenader. Jag tror det enda klagomålet jag har är att det var krångligt att gå rakt genom området på alla slingriga vägar. Det fanns minst en återvändsgränd som gjorde att man fick vända om och traska tillbaka...
Mån om att informera hur du ska placera ditt fordon och hur du ska ansluta el. Men ingen som helst koll på att det efter följs. Även elbil som är ansluten för laddning vilket det står i informationen att det inte är tillåtet. Dusch och toa får bara godkänt.
Ett mkt fint badhus som jag inte visste fanns. Följde med ett barnbarn på simskola under höstlovet. Så bra ordnat.
Centralt läge i Rättvik. Rymliga stugor i bra standard. Vi bodde här vintertid för att ha nära till bandymatcher i Rättvik Arena.Rum: 4/5
4 stjärnig Camping….. nä tyvärr oerhört missvisande stjärnor. Hygienutrymmen smutsigt, äckligt,städas för sällan med tanke på storleken och antal gäster. Trasiga toaletter som ej åtgärdas. Trasiga lmpor inne på duschrum och toaletter under 3 dagar. Verkar sakna någon form utav rondering. Klippta gräsmattor men 50cm höjd på gräs runt altaner och ordnade grillplatser på området, måste ju hållas efter med trimmer. Getingbo under tillhörande altan på tältplats felanmält, efter 3:e tillsägelsen kom det en kille som inte vågade/visste vad han skulle göra. Men men miljön var mysig. Men som sagt 4 stjärnor är faktiskt 2 för många tyvärr. Varit på många 2 & 3 stjärniga som slår denna camping med hästlängder
Vi packade och for iväg 2 dagar tidigare än beräknat 2a året i rad med oklippt gräs så i princip omöjligt att lägga ut mattor o utemöbler. Man betalar ju ändå ganska mycket per natt..
First camp är ett skämt Fruktansvärt otrevlig personal Det saknas utrustning i stugan Kylskåpet är trasigt Det är så ostädat så att man får astma anfall av allt damm Altanen hade rasat och dom stöttar upp den med tegelstenar Så bedrövligt dyrt som det är här så borde man bli behandlad på ett trevligt sätt Tack vet jag dom gamla ägarna dom viste vad service var.
Myrinvasion i stugan. Med 2 små barn var det inte så roligt. När vi påpekade detta nästa dag visste de om problemet. Fick som svar att det var fullbokat så de hade hoppats på att de var borta. En hyr inte ut en stuga utan att vara 100 % säker på att problemet är löst. Noll kompensation fick vi.
Bra camping. Rent, välskött, ganska lugnt. Lagom långt till Leksand sommarland, om man har bil. Mycket aktiviteter på campingen också.
Rent o fint. Trevlig personal. Ett litet minus var att det var dåligt klippt runt stolpar o träd. Såg ovårdat ut. Men annars lugnt o skönt. Vi återkommer i höst.
Comment on this business

to add Enåbadet map to your website;