facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for En Bohuslänsk Deli - Rätt från havet till bordet.

En Bohuslänsk Deli - Rätt från havet till bordet.

About

Sommaren 2016 öppnade vi en ny fisk- och skaldjursbutik i hamnen i Ellös. Här kan du köpa fisk, skaldjur och våra egenproducerade grillprodukter. Välkomna!

Story

En bohuslänsk Deli - Modern Smart Dining är ett helsvenskt matkoncept som på ett enkelt sätt ger dig en lyxig och lättlagad måltid med recept av Niklas Krafft.
Med lång erfarenhet av matlagning i restaurangkök är Niklas numer grundare av En Bohuslänsk Deli och leverantör av råvaror i egenskap av yrkesfiskare. Alla skaldjur som ingår i Modern Smart Dining fiskas i de kalla och friska vattnen från Käringön i söder till Väderöarna i norr. I dessa vattnen fångas några av de förnämsta och bästa skaldjuren i hela världen - fiskat av småskaliga yrkesfiskare i Bohuslän. Rätt från havet till bordet.

Address: Hallgrens kaj 4, 47431 Ellös Ellös
Phone: 030450066
City: Ellös
Zip Code: 47431 Ellös


Similar places near
LL12 Burfångade Havskräftor - Orust LL12 Burfångade Havskräftor - Orust 1 km LL12 Nephrops har hemmahamn på Ellös/ västra Orust. Vi fiskar och saluför burfångade...
Tuvesviks Kiosk & Café Tuvesviks Kiosk & Café 3 km Vi på Tuvesviks Kiosk & Café erbjuder godis, glass, korv med bröd, dricka, bullar/muf...
Orust Äpple & Musteri Orust Äpple & Musteri 7 km Orust Äpple & Musteri Välkommen till vår gårdsbutik. Som öppnar Juni 2018.
Comment on this business

Directions to En Bohuslänsk Deli - Rätt från havet till bordet. with public transportation


Ellös busstation 130 meters
371
374
375
Fagerhult 300 meters
371
374
375

to add En Bohuslänsk Deli - Rätt från havet till bordet. map to your website;