facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Endorfin Lerum

Endorfin Lerum

Story

För alla oss som har en relation till ENDORFIN!


Endorfin skall vara det självklara valet för människor i alla åldrar som vill förbättra sitt kroppsliga och mentala välbefinnande. En mötesplats och ett ställe att samla kraft & energi!

Beskrivning:
Välkommen till Endorfins sidor på Facebook!

Här kan du som medlem eller fan umgås, ställa frågor av allmän karaktär och peppa dina kamrater! Vi ser på våra facebooksidor som en digital mötesplats, där träning och frågor som rör Endorfin står i fokus.

Vi vill betona att vår hemsida fortfarande är plattformen för bokning av klasser och huvudkälla för information om anläggningen och dess event.

Vid ärenden av privat karaktär rekommenderar vi de traditionella vägarna som att kontakta
Receptionen, antingen via telefon, e-post eller ställa dina frågor i samband med ditt nästa besök. Här på Facebook kommenterar vi inte specifika frågor, men vi hänvisar dig gärna rätt.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte överrensstämmer med ovanstående, personangrepp och ser givetvis gärna att samtal sker i positiv anda. Inlägg som skrivs på vår ”Wall” av företag eller föreningar som vi inte har något samarbete med eller på något sätt är kopplade till, kommer att raderas.

Mer information finns på www.endorfin.se

Varma hälsningar- ENDORFIN



"På Endorfin hittar du ett stort utbud i 5000kvm fyllt av träning oavsett om du vill träna ensam eller i grupp, CrossFit, virtuell träning framför skärm, gym med fria vikter eller maskiner, styrka eller kondition. Studios som är något utöver det vanliga fyllda med inspirerande instruktörer och fantastisk miljö. Vi är alltid bemannade under våra öppettider vilket gör att Du alltid har någon du kan fråga eller byta några ord med. Vi säger hej med ett leende och ger dig bästa tänkbara service. Du är viktig för oss!Vi ser Endorfin som en mötesplats där människor samlas för att träna, umgås och fylla på energi. Endorfin är en mötesplats där människor samlas för att träna, ta en kaffe och njuta av en härlig stund.Varmt välkommen till oss!"
Address: Gråbovägen 13, 443 60 Stenkullen, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46 302 228 90
City: Stenkullen
Zip Code: 443 60



related searches:
Reviews
Jag tycker att endorfin gymmet är mycket bra eftersom det finns många maskiner och gymmet är stort så alla som tränar har tillgång till maskiner vilket känns behagligt. Jag tycker att dem anställda har bra humör mot folk som tränar. Endorfin ligger i ett fint miljö och nära kollektivtrafik. Det finns mycket att säga men lite hög pris att registrera sig och vissa regler annars jag tycker själv endorfin är bra och rekommenderar för andra människor som vill göra styrketräning.
Många olika maskiner att köra på, fräscht i omklädningsrummet, ligger nära, man kan äta frukost här också, de ända negativa är väl priset. Men har man friskvårdsbidrag så går de bra att använda de här.
körde kabel maskinen och mina bollar fastnade i maskinen men annars är gymmet bra
Trevlig personal, alltid ett varmt välkomnande. Stort och fräscht utbud, har allt man kan fråga efter inne i gymmet. Håller en fantastisk bra standard i hela gymmet.
Bra gym! Men öppettiderna på fredag och lördag är katastrof!! Borde vara till 22 som på vardagar!
Över 100 pass i veckan, stort gym och fräscha lokaler. Och grymt trevlig och hjälpsam personal.
Väldigt trevligt och mångsidigt gym. Fungerar för alla sorters människor
Passa er för deras klädkoder!
Comment on this business

to add Endorfin Lerum map to your website;