facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enelly's

Address: Hallsberg
City: Hallsberg


Similar places near
Enelly's Hallsberg Enelly's Hallsberg 3 meter Bra pommes ,drickan var mer fruktsoda än 7up. Hamburgaren kändes lite för kompremerad...
Reviews
Bra pommes ,drickan var mer fruktsoda än 7up. Hamburgaren kändes lite för kompremerad och inte tillräckligt fluffig. Bättre än McDonalds big Mac men inte med mycket.
Maten var god och ok väntetid. Lite småskräpigt. Missade en pommes i ordern men inga problem att få den när jag påpekade. 4 och inte 5 pga städning och att det var lite väl kallt där inne. Så kan bli bättre men gött iaf.
2 stjärnor för att burgarna är godare än de flesta andra hamburgerhaken. Hoppas de inte kallar sig för snabbmatsrestaurang. Vi fick vänta över 50 min för 2 barn menyer och en vuxenmeny. När vi väl fick maten var hamburgaren jag fick kall inte ens jummen, ville inte klaga för att riskera att sitta bort 50 min till.
Torra bröd till hamburgarna smulade sönder i kanterna. Kalla pommes som smakade som dem blivit friterad i gammal munkolja. Tur det var rödlök på burgare så det blev lite smak på det. Tog nästan 20 minuter för maten att komma och fick ingen glass till ungarnas menyer .
Kvällens middag skulle intas på Enelly's. Beställde en wrap. Min recension av den är: dålig. Om jag var sugen på en sallad, då hade jag beställt det. Men jag fick i stort sett det i ett bröd. Otroligt mycket sallad. Vilket gjorde att allt i den blev kallt. Två bitar kyckling och en sås som rann ur i botten. För 89 kr så ingår endast en läsk till "salladen". Tycker nog att pommes hade varit trevligt till.
Enellys har stängt sina lokaler i Örebro och Hallsberg. Det var nästan väntat då gästerna var få. Jag tackar iallafall för den tiden Enellys fanns och som fyllde ett tomrum i Hallsbergs snabbmats kategori. Nu hoppas jag på Burger King eller någon annan kedja flyttar in!
Lindesbergs och Borlänges Enellys är klart bättre. Hallsbergs Enellys är ganska skräpig. Det är inte de andra 2 som jag besökt. Kanske var det bara en tillfällighet att det var skräpigt när jag var där. Burgarna även sämre än på de andra Enellys. För övrigt så är annars Enellys burgare de bästa burgare jag ätit i Sverige. Det enda jag tycker är dåligt på Enellys är att som diabetiker har jag bara Pepsi max att välja på vad gäller läsk. Dåligt att dom inte även har den sockerfria 7 Up.
Det går snabbt att få en burgare här. Godare än donken och bk, men det säger ju kanske inte så mycket.
Väldigt varierande i kvaliteten. Ofta ganska skitigt och kladdigt på golv och bord. Även i köket kan de vara hur rörigt som helst. Personalen varierar väldigt likaså. Oftast trevliga dock.
Vet inte vad de gjort men maten smakar sämre numera, senigt kött och oftast är hamburgarna bara ljumna.
Comment on this business

to add Enelly's map to your website;