facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enemy Awake

Enemy Awake

About

Metal from Sweden! Making the Swedish sound great again.



"Akutveterinär med specialistmottagning. Hos oss får ditt djur hjälp när det behövs som mest."
Address:
City: Stockholm



related searches: Enemy awake songs, Enemy awake lyrics, Enemy awake videos
Similar places near
Delsbo Beach Club Delsbo Beach Club 2 km Indie-band from Stockholm, Sweden.
Forest of Shadows Forest of Shadows 2 km Official page for Forest of Shadows
Weirdest Dream Weirdest Dream 2 km Weirdest Dream is the duo of Stockholm's galactic explorers Daniel Fagerström & Lucia...
AboutHen AboutHen 12 km AboutHen is a Stockholm based band playing self made rock music with influences from ...
Brewery Brewery 16 km Swedish metal band est. 2016 in Stockholm. Vocals/guitar: @lunkiii Lead guitar: @ma...
Deep Legacy Deep Legacy 19 km Rockband som bjuder dig på en musikalisk resa tillbaka till en tid fylld av ”denim & ...
Dirk Digglerz Dirk Digglerz 35 km Vi är ett proffsigt och originellt partyband med åtta medlemmar på scen. Vi har spela...
Tukt Tukt 58 km Tukt is one angst-driven hate machine from Stockholm/Örebro, Sweden. The world has go...
Crooked Trees Crooked Trees 63 km Check out the new EP by Crooked Trees on Spotify right now!
Pop Talk Pop Talk 79 km Yay!! Super excited to be presenting you Pop Talk’s Part One!! George Nakas and Per ...
Feral Pets Feral Pets 79 km Stockholm based band. We mix afrobeat influenced rhythms with twangy guitar, funky ba...
Zero Zero Zero Zero 96 km RAW POWER PUNK ROCK. ihatezerozero.bandcamp.com www.instagram.com/ihatezerozero www.y...
kentz kentz 96 km Första gången jag blivit klippt och inte känt mig som en snabbmatskund. Han tar sig t...
Catha & Linnéo Catha & Linnéo 110 km CATHA & LINNÉO är en modern pop/soul-duo som spelar ny-arrangerade covers. Gitarr och...
Iron Men Iron Men 134 km Hårt för de hårda. 70-talets fetaste riff.
Then Argus Then Argus 164 km Pink Band
Stockholm Noir Stockholm Noir 177 km Lisen var helt fantastisk och stället var super trevligt.Tjänst: Hårstyling...
Reviews
Vi är jättenöjda med hjälpen vi fick när vår Ässet behövde opereras akut pga diskbråck. Bra bemötande och information. Vi kände att Ässet var i de bästa händer han kunde vara i en så allvarlig situation. Resultatet av operationen gick över förväntan och han är nästan helt återställd.
Jag är besviken över den bristande uppmärksamheten på djurens välbefinnande i denna veterinärklinik. Jag tycker att det skulle behövas en större fokus på att erbjuda adekvat vård istället för att enbart betona ekonomiska aspekter. Nyligen genomgick min 15-åriga hund en akutoperation på grund av en magsvängning, vilket var ett svårt men nödvändigt beslut för att rädda hans liv. Efter operationen märkte vi att min hunds tass blev svullen. Det var utmanande att få hjälp och till slut var vi tvungna att kontakta klinikens ägare direkt då personalen verkade upptagen och inte riktigt ägnade tillräcklig uppmärksamhet åt operationens följder. Vi hade förväntat oss ett större engagemang för eftervården, särskilt med tanke på att vi redan hade betalat för deras tjänster. När vi äntligen fick hjälp fick vi veta att svullnaden berodde på lymfödem och att den skulle försvinna genom massage. Vi uttryckte oro över vår hunds ålder och lämpligheten av behandlingen, men vi fick försäkringar om att det inte fanns någon anledning till oro. Dock utvecklade min hund några dagar senare en infektion i en av tårna på den svullna tassen. Återigen mötte vi svårigheter när vi sökte hjälp och var tvungna att söka akutvård, vilket resulterade i extra kostnader. Kliniken hävdade att infektionen inte hade något samband med operationen, trots att det verkade vara en direkt följd av lymfödemet och den dåliga blodcirkulationen i tassen. Våra farhågor ignorerades även efter att vi genomförde de rekommenderade bakterieodlingarna och andra undersökningar. Tyvärr började en del av min hunds tass att nekrotisera och till slut föll en bit vävnad av. Vi skickade bilder via e-post, eftersom det var det enda kommunikationsmedlet som tilläts, men våra farhågor ignorerades medan min hunds tillstånd försämrades. Kliniken hävdade att detta inte hade något samband med operationen och nämnde till och med möjligheten till cancer, vilket var felaktigt. Jag är frustrerad över den bristande uppmärksamheten och vårdkvaliteten för min hunds hälsa, samt bristen på ansvar från klinikens sida för att undvika komplikationer efter operationen. Slutligen beslutade vi att söka hjälp på en annan klinik där vi fick en mycket bättre behandling. Personalen där bekräftade att den tidigare klinikens tillvägagångssätt var olämpligt och att många av de problem som min hund upplevade efter operationen skulle ha kunnat undvikas med rätt och snabb behandling, såsom användning av diuretika för att hantera svullnaden. Jag har nu valt att inte återvända till den tidigare kliniken och jag är angelägen om att rapportera sådana brister i vården och dåligt uppförande till relevanta myndigheter.
Fick akut behov av veterinär en sen fredagskväll när vår katt blivit biten av vad vi tror var räv alt lo. Svårt hitta någonting som var öppet i Uppsala där vi bor men blev hänvisade att försöka hos Awake. Fint och professionellt bemötande från första telefonsamtalet tills dess att vi kom in, katten undersöktes och vi tyvärr fick låta henne somna in.
BÄST!!! Glad, empatisk, omtänksam, kunnlig från receptionen över sköterskor till veterinären. Man märker direkt att alla som jobbar där älskar djur. De frågar om allt och även minsta detalj hamnar i djurens journal. Sen får man uppdatering via telefon, mejl och även sms så att man inte oroa sig 24/7. Hoppas att jag inte behöva åka dit igen men OM så vet jag att min vovve är i goda händer. Mvh Dexter och Silke
Dyrt men det är kvalité. Min katt genomgår undersökning på sina övre luftvägar. Det blir 3D röntgen på skalle och thorax vilket är kostsamt men de utreder verkligen och berättar vad som kan misstänkas vara felet redan innan och handlingsvägen vid varje tänkbart fall. Helt enkelt vad första steget är och vad andra steget kan bli. Transparens vid prissättning och försöker även dra ner kostnaderna så mycket som möjligt när jag berättade att jag tänkte mig att besöket skulle kosta 10 000 men det blev runt 20 000 istället. Fick ner det några tusenlappar i alla fall eftersom min försäkring inte täcker det här ärendet med luftvägarna.
Min sambo fick fantastiskt fin hjälp när han fick åka in akut en fredagsnatt, då vi misstänkte att vår katt Ada brutit sitt ben. Det var en stressande situation, Ada skrek av smärta och kunde inte gå. På plats fick min sambo ett väldigt proffsigt bemötande. Det gick att konstatera att vår katt varken hade ett brutet eller stukat ben. Då hon inte uppvisade någon smärta inför personalen gick det inte att skriva ut smärtstillande och besöket blev därför kostnadsfritt, trots att vi fick massor av stöd och hjälp. Medan andra tar betalt 20 kronor per minut för att ge råd via telefon, var min sambo på plats under 45 minuter och fick den finaste hjälpen vi någonsin fått, helt gratis. Det är uppenbart att på AWAKE bryr man sig primärt om sina patienter. Vi har aldrig stött på så fint djursjukhus. Min sambo grät ett par tårar av tacksamhet vid hemgång. Tack AWAKE, vi kommer tillbaks
Oempatisk veterinär, kändes som att komma till en tjusig bilverkstad som försöker sälja på. De bara tog katten i receptionen utan att ge info vad som händer el vad det skulle kosta. Först när jag frågat flera ggr, efter ca 45 min. kom veterinären ensam, utan att vi fick vara med vår älskade katt, med frasen att många var kritiskt inlagda, en fras alla använde, reception vet o i telefon, Kändes som nåt de använde när de inte kunde svara. Fick inte en fråga om vad som hänt innan utan fick fråga själv om veterinären inte ville veta sjukdomshistorian. Överkörd som ägare o hotad till att bli anmäld till länsvet om vi inte la in katten för en summa mellan 25-45000, el gav vård på annat sätt?? Luddig o olika information av olika personer. Veterinären ringde inte ens upp utan en receptionist som inte hade hela infon. Traumatisk upplevelse! Åkte till annat sjukhus. Skulle ALDRIG åka dit igen.
Ringde fem på morgonen med skadad katt. Ombads komma in direkt. Fantastiskt mottagande trots den tidiga timmen. Vi fick fortlöpande relevant information om kattens tillstånd och kostnadsbild. Katten hemma efter två dagar och omhändertagandet kunde inte varit bättre. Alla involverade har varit fantastiska. Ett speciellt tack till Sandra.
Väldigt trevligt och känns personligt. Tog bra hand om min hund och fick bra information både före och efter inlämnandet. Lugnt sjukhus som känns professionellt och toppen. Var inne med Luna som blev opererad för juvertumörer och de var så fina med henne! Rekommenderar verkligen.
Jag är mycket nöjd med awake. Proffsig och trevlig personal. Bra omhändertagande och bryr sig även om matte samt naturligtvis min älskade hund.
Comment on this business

to add Enemy Awake map to your website;