facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Energicenter Knislinge

Energicenter Knislinge

About

Gym, gruppträning, solarium, personlig träning mm. https://www.energicentersverige.com/knislinge

Story

Vår största uppgift är att se till att DU ska må bättre och hjälpa dig att nå DINA mål. Vårt mål är att ständigt utvecklas och tillgodose DINA önskemål. Vi är helt fokuserade på att erbjuda dig bästa möjliga träningsmöjligheter. Vårt mål är att maximera hälsa, komfort och livskvalité hos våra kunder.

Address: Brobyvägen 11, 28931 Knislinge
Phone: 0723361407
City: Knislinge
Zip Code: 28931


Similar places near
Reviews
Jättebra gym som har det man behöver för bra träning. Fantastisk personal och ägare
Är en stolt medlem och har varit där i 4 år. Gymmet utvecklas med olika koncept och anpassas efter oss som tränar där. Personalen är vänliga, stöttande och motiverande. Har MILON maskiner, vilket innebär att maskinerna blir din tränare och träningen är i 17,5 minuter. Perfekt när man har ont om tid. Flera gruppträningspass varje dag. Boka plats via en mobil app. För att inte skriva för mycket så kan jag fatta mig kort: TESTA!
Sprucket läder, skivstänger utan greppmönster, skeva och sönderslagna hantlar, trasiga gamla 80-talsmaskiner med hemmagjorda och bristfälliga lagningar, trasiga handtag, dålig luft och generellt tråkig atmosfär. Kameraövervakning och hot om böter på 2500kr om man inte plockar undan de vikter man har använt... För att få ta del av ovanstående betalar man en saftig medlemsavgift på 350kr/mån + en inskrivningsavgift á 250kr som inte nämns förens alla papper är påskrivna. Glöm inte uppsägningstiden på 3 månader Kompispriser och erbjudanden på måfå enligt receptionistens tycke, gärna öppet och högljutt inför alla andra som betalat/betalar fullpris.
Grym om man inte e för trött;
Tycker att det är ett bra gym som har allt.
Bra gym lätt att hålla avståndet Rent
Bra träning trevlig personal
Comment on this business

to add Energicenter Knislinge map to your website;