facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Energicenter Tyringe

Energicenter Tyringe

About

Energicenter är en social mötesplats i hälsans och träningens tecken. Här möts gammal som ung, erfaren som nybörjare och elit som motionär med en gemensam nämnare - GLÄDJE! Hos oss kan du träna dygnet runt. Välkommen!

Story

Öppet 00-24

Address: Kristianstadsgatan 37, 28234 Tyringe
Phone: 076-314 82 67
City: Tyringe
Zip Code: 28234


Similar places near
Tyrs Hov Tyrs Hov 1 km En härlig anläggning som alla kan utöva sin idrott. Det är ju viktigt att röra på si...
Reviews
Sämsta gymmet där man måste åka dit för avsluta sitt medlemskap, vilket är sämst när man flyttat flera mil därifrån och jobbar när dem är bemannade. Så behöver köra över 12 mil plus ta ledigt från jobbet för avsluta mitt medlemskap, men att teckna gymkort där är ofattbart enkelt, vilken ironi
Dyrt att vara medlem. Skulle önskat billigare pris. Hade varit bra om de ordnat så man kan handla deras färdiga middagar även när det inte finns personal på plats. Det är svårt att köpa dricka ur maskinen, mitt kort blir ratat hela tiden. Bra att man kan komma in dygnet runt.
Gymmet är helt okej, men redskapen alltså maskinerna är dåliga och inte användare vänliga tråkigt och det verkar som att ägarna inte tycker att Gymmet i Tyringe är någonting att satsa pengar på precis, tråkigt och det ser man på redskapen och byggnaden , vid varma dagar är det jobbigt med luften i lokalerna. Bristande kommunikation. Men en trevlig personal som kämpar hårt för att detta gym skall ha kvar sina entusiaster så att Gymmet hålls vid liv och kan finnas kvar. Förnyar aldrig sig samma maskiner år ut alltid och som sagt dåliga .
Det mesta som man behöver finns och det finns även bra gruppträning. Tappar en stjärna eftersom en del utrustning är trasig.
Inte bra med en trappa som är livsfarligt och gymparummet är inte snyggt häller. Ett low budget fitness ställe.
Mycket bra ställe att träna på,även för oss 50+ bra ute pass nu under Corona tiderna bra tränare,ledare
Oerhört fint och fräscht gym . Vi är väldigt priviligierade att ha ett sådant gym i lilla Tyringe .
Trevlig personal, fräsch, ren lokal och gott om redskap.
Bra ute pass idag ,strukturerat och gillande
Comment on this business

to add Energicenter Tyringe map to your website;