facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EnergiEngagemang

EnergiEngagemang

About

EnergiEngagemang vill att fler företag, lantbruk, BRF'er och villor ska bli egna elproducenter genom solenergi.

Story

Både du och miljön tjänar på att du går över till solel. Elkostnaderna sjunker direkt och fortsätter sedan att minska. Investeringskostnaden betalas av på 10-12 år. Därefter är elen du producerar i princip gratis samtidigt som värdet på fastigheten ökar. Dessutom gör du miljön en tjänst.

EnergiEngagemang hjälper till med hela processen – från behovsanalys till installation. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och installatörerna och kan därför erbjuda offerter på solcellsanläggningar och solfångare med hög kvalitet till ett riktigt lågt pris.



"EnergiEngagemang har sina rötter i Södermanland och installerar solcellsanläggningar i hela Sverige.Vi är specialiserade mot lantbruk, industri och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt för både tak och mark.Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån fastighetens specifika förutsättningar.Som kund hos oss får du full koll; före, under och efter installationen. Alltid med fokus på att du får en lösning som ger bäst avkastning över tid."
Address: Brogatan 21, 64561 Stallarholmen
Phone: 0152-301 00
City: Stallarholmen
Zip Code: 64561



related searches:
Reviews
Tack för ett professionellt, personligt och mycket vänligt bemötande. Anläggningen på Strömsta Säteri har under åren sedan installation levererat helt i nivå med förespeglad produktion.
Bra och seriöst företag
Comment on this business

to add EnergiEngagemang map to your website;