facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EnerSys AB Hultsfred Office

EnerSys AB Hultsfred Office

About

Vi är Europas största tillverkare av blybatterier för industribruk med lokala företag och service i Europa, Afrika, Mellanöstern och världen i övrigt.

Story

Överallt i Europa där det finns behov av traktionsbatterier eller laddare finns EnerSys på plats för att leverera den bästa lösningen. Hawkerbatterierna, anpassade laddare och system ger problemfri drift under de mest krävande förhållanden.
Vi tillhör EnerSys, in: världsledaren på industribatteriområdet, med stor verksamhet inom reservkraft (stationära batterier för telecom, UPS …), försvar samt traktionsbatterier och laddare.



"Vi är Europas största tillverkare av blybatterier för industribruk med lokala företag och service i Europa, Afrika, Mellanöstern och världen i övrigt. Vår långa erfarenhet och vår rikstäckande försäljning- och serviceorganisation av batterier och laddartillverkning, världskända under de tidigare Oldham- och Vartanamnen, har gjort det möjligt för oss att stå i frontlinjen för batteridriftsteknik. Välkommen att ta kontakt med oss!"
Address: Nytorpsvägen 13, Hultsfred
Phone: +46 495 249100
City: Hultsfred


Similar places near
Comment on this business

to add EnerSys AB Hultsfred Office map to your website;