facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enikös Bakverk

Enikös Bakverk

About

Hej!
Kul att du hittade hit
Ett litet hantverks bageri . Ni beställer lättast via reko-ringar här på facebook. Sök på reko-ring Mölndal eller reko-ring Kungsbacka.
Men går även bra att beställa tårtor och bakverk för upphämtning.



"Bageri,konditori, café. Fokus på klassiska svenska bakverk och ungerska bakverk. Bakar på ekologiska ingredienser. Lättare rätter serveras. Take away. Vi bakar tårtor och smörgåstårtor. Vid beställning eller frågor når ni oss lättast via [email protected]älkommen"
Address: Fågelvägen 1, 43893 Landvetter
Phone: 0734165985
City: Landvetter
Zip Code: 43893



related searches: Enikös bakverk age
Similar places near
Landvetters Stenugnsbageri Landvetters Stenugnsbageri 4 km Helt okej ställe om man är sugen på kaffe å något gott å tugga på. Lite billigare sku...
Reviews
Litet konditori och café med unika skapelser i toppklass, detta är för dig som vill njuta av ett ypperligt hantverk och har förmåga att uppskatta kvalitet. Utbudet är litet men mycket intressant, här serveras en sinnlig upplevelse utöver det vanliga. Det enda jag saknade var sittplatser i trädgårdsmiljö, då hade denna pärla kunnat bli en oas, likt hur Yerba i Uddevalla var innan de blev köpta.
Ett mysigt litet ekologiskt cafe i retrostil. Goda bakverk och bröd. Kan köpa med sig mjöl och choklad hem om man önskar. Hit återkommer jag gärna!
Helt fantastisk liten oas i södra landvetter, väl värt ett besök till Landvetter enbart för deras underbara bakverk. Allt är gjort med kärlek och det lilla extra. Räkmackan är "to die for"!! Bullarna saftiga och massa smak, brödet bakat med bara bra råvaror. Enikös hemgjorda glassar är något alldeles extra, skulle de ha citron/lakritsglassen köp!!! Även snickersvarianten är underbar. Åk hit!
Jag har bara positiva saker att säga om detta mysiga lilla konditori. Väl värt ett besök! De som driver det är väldigt trevliga och professionella. Till synes nästan bara ekologiska och närodlade råvaror. Både mat och bakverk är verkar ha tillagats med kärlek.
Världens snyggaste smörgåstårtor. De är dessutom väldigt goda
Trevligt ställe med vällagad mat och bakelser. Rekommenderar starkt. Bredvid finns även en trevlig handelsträdgård
Mycket bra och trevligt konditori där allt är producerat med mycket värme och kärlek samt med högkvalitativa ingredienser. Man, du, måste bara göra ett besök här.
Bäst i Härryda, här hittar du unika bakverk. Enikö vågar ta ut svängarna och har en egen stil.
Helt fantastiskt! Mycket god bröd och soppa. Ett litet charmigt ställe som jag kommer lägga till i min favorit lista.
Fantastiskt goda bakverk och mysig lokal. Kan verkligen rekommendera deras smörgåstårta! Och allt annat gott.
Comment on this business

to add Enikös Bakverk map to your website;