facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enköping Hyrkart

Enköping Hyrkart

About

Hemsida: http://www.enkopinghyrkart.se/



"OBS! VI HAR STÄNGT UNDER VECKA 29 DÅ ENKÖPINGS MK HAR BOKAT BANAN FÖR TRÄNING. VI ÖPPNAR IGEN TISDAG DEN 25:E JULI. VÄLKOMMEN ÅTER.10 min 180kr/pers.3 x 10 min 460kr/pers.Det finns även dubbelkart för att mindre barn och funktionsnedsatta kan åka med vuxen.10 min 195 kr3 x 10 min 495 krF3 Tidskval 8min, Final 10 varv 420kr/pers.F2 Tidskval 10min, Final 14 var 520kr/pers.F1 Träning 8min, tidskval 8min, Final 12 varv 620kr/pers."
Address: tärby 20, 745 95 Enköping
Phone: 0723141064
City: Enköping
Zip Code: 745 95


Similar places near
Enköpings MK Karting Enköpings MK Karting 2 km Såg att dr blir rally i höst
Reviews
Trevlig och kunnig personal Utmärkt bana och gokarts Dåligt att de inte tar kort för betalning.
Absolut bästa hyrkart i området. Otroligt trevlig staff. Bra organisation. Väll omhändertagna bilar. Åkning för hela familjen då det finns bilar för barn samt bilen med 2 sits. Man blir bjuden på kaffe. Alla barn och vuxna vinnare får medaljer.
Kom dit, sa att vi skulle få vänta en stund och få köra. Mer folk ramlar in och efter 2 timmar så är det tydligen andra före.. rekommenderar verkligen inte. Noll koll på saker och allmänt bara osäker.. Enköping gokart har blivit mycket sämre..
Var bara åskådare men det ekade fungera mkt väl. Mina barn och barnbarn fick åka enligt planerad tid och tyckte det var roligt och säkert. Saknade bara möjligheten att få en kopp kaffe
Super! Väldigt trevlig kille som visade oss hur allt gick till, bra bana, bra gokarts + en gratis läsk fick jag. Dessutom vann jag vilket gjorde allt bättre!
Vi var 4 pers som åkte 10 min och det kostade 720kr och alla hade roligt på banan. Alla gocarter funkade fint. Standarden på anläggningen i övrigt är inte hög och personalen är ung och skulle behöva en charmkurs dom var inte otrevliga men tydligt uttråkade.
Givet: 3/7-21 Vi var sex grabbar som besökte er på drop-in! Absolut bästa servicen, omhändertagande och öppenhet. Det var första gången för vissa och instruktören gick igenom lite snabbt vad man bör tänka på och gav lite tips och dylikt. Rolig var han också! "Man ska inte tro man är en Schumacher" ; Vi körde 3x10 för 400 kr/pp. Lite paus emellan varje 10 min körning. Bra väder, bra folk och allting var bara bra. Vi tackar er och tack du vars namn vi aldrig frågade efter men hunden Leffe var din. Vi hjälpte och körde tillbaka gokarten till containrarna och du erbjöd oss läsk. Vi avböjde och tackade ödmjukast. Vi ses snart igen, hoppas jag. Besök detta ställe om ni värdesätter värme, glädje och service!!
Blött och halt idag, men va gör det. Barnen hade lika kul ändå
Vi besökte denna plats i april och första halvan av maj. Mycket trevligt och välorganiserat gokartbanan. Underbart trevlig personal och grym service som fick alla känna sig som vinnare. Alla barn jättenöjda och glada. Ett ställe där man verkligen har roligt.
Så trevligt
Comment on this business

to add Enköping Hyrkart map to your website;