facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enskede Cykel

Enskede Cykel

About

Cykelverkstad på Sockenplan
Boka tid för reparation på hemsidan:
Enskede-cykel.se



"Cykelverkstad och -butik på Sockenplan i Enskede.Vi servar och säljer elcyklar, hybrider, MTB och standardcyklar."
Address: Sockenplan 355, 12263 Enskede, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086484170
City: Enskede
Zip Code: 12263


Opening Hours

Monday: 08:30 - 18:00
Tuesday: 08:30 - 18:00
Wednesday: 08:30 - 18:00
Thursday: 08:30 - 18:00
Friday: 08:30 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Södercykel, Velo oxygen sickla
Reviews
Jag fick otrolig bra service. De var snabba och väldigt hjälpsamma!
Ett riktigt toppenställe! Trevlig, kompetent personal som hjälper en snabbt! Varit där två gånger senaste året och fått service över förväntan båda gångerna
Alltid snabb och bra service! Jag går alltid hit och är alltid nöjd.
Seriös och schysst ägare men butiksansvarig är expert på att hitta orimliga bortförklaringar till varför det alltid är kund, produkttillverkare eller naturligt slitage som orsakat problem efter en reparation. Att vara krass och svära sig fri från ansvar i alla situationer har säkert sina ekonomiska fördelar i det korta perspektivet, men eftersmaken för kunderna blir sur. Jag hade gärna gett ett bättre betyg då ägaren och vissa mekaniker förtjänar detta. De är relativt snabba men håll tummarna för att det inte blir strul och du tvingas dividera med butiksansvarig.
Räddare i nöden! Tog in min cykel dagen innan en veckas cykelsemester på Gotland och fixade allt! Evigt tacksam!!
Jag behövde boka flera veckor i förväg för att få en konsultation på 5 ynka minuter. Jag fick inte bestämma vad som skulle fixas utan han bestämde vad som behövde göras. Han insisterade på att byta ut min handbroms eftersom "ingen cykel ska lämna den här verkstan trafikfarlig". Men när jag tagit hem cykeln märkte jag att den nya handbromsen inte funkade... Kommer inte gå dit igen.
Jätte trevliga och snabb service! Kan starkt rekommendera
Hade tyvärr ingen trevlig upplevelse här. Otrevlig och korthuggen. Samt fick en utskällning när jag skulle gå runt och visa hjulet på cykeln. Jsg stod mellan cykeln och väggen och kunde inte röra mig någon annanstans. Han kunde inte flytta sig utan skällde ut mig. Jag sade att jag var vaccinerad. Han kunde ha burit munskydd och hållt större avstånd. Och nej, det är inte mer synd om dig som jobbar 13 timmar om dagen än oss i vården.
Växelsystemet hade pajat helt på min MTB och en tidigare mekaniker hade sagt att cykeln bara var att slänga. Så kom jag hit och två mekaniker rådslog med mig länge om olika lösningar. Så valde jag den billigaste varpå cykeln blev som ny för futtiga 400kr. Toppenbemötande och toppenservice!
Cykeln skulle vara som ny men kedjan hoppar hela tiden så fort man växlar. Ingen garanti på utfört jobb ges på äldre cyklar - inget som informerades om innan. Förväntade mig mer när man betalar 2600 kr. Trevlig personal dock.
Comment on this business

Directions to Enskede Cykel with public transportation


Sockenplan 60 meters
19
Sockenplan T-bana 80 meters
Sockenplan 110 meters
163
195
Murklevägen 270 meters
161
Lindevägen 300 meters
163

to add Enskede Cykel map to your website;