facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Enskede Värdshus

Enskede Värdshus

About

Vi väljer noga bland säsongens råvaror och serverar vår personliga tolkning av det svenska köket.

Story

Enskede Värdshus historik med anor från 1800-talet ligger naturskönt beläget på Bägersta Byväg 1, mellan Enskede Ridskola och Vårflodsparken.
Under sommaren är det kanske den vackra trädgården med sin stora bar som lockar mest, men Enskede Värdshus håller öppet året runt. Restaurangen bjuder på tre salar, alla med sin egna personliga stil.



"Värdshuset är ett familjeföretag och främst känt för den goda maten och dess fina råvaror.God mat i rustik miljö – för alla tillfällen! Vi ligger strax söder om Stockholm i den idylliska förortsoasen, bland 100-åriga villor och deras lummiga trädgårdar. Med en rask promenad från Globen når du värdshuset på 8 minuter. En liten lokal krog med trogna stamgäster på 90-talet byggdes om 1998 och bytte skepnad till en fullfjädrad restaurang som fick namnet Enskede Värdshus. Restaurangen består av 5 rum samt trädgård med servering på somrarna. Flera av rummen har Gustaviansk inredning och vi har plats för totalt 240 pers. Utomhus finns det plats för ca 80 pers och i festvåningen kan upp till 70 pers umgås och njuta av god mat och musik."
Address: Bägersta byväg 1 , Enskede 122 37, AB, SE
Phone: +46 8 649 64 70
es.suhsdravedeksne@edeksne
City: Enskede
Zip Code: 122 37


Opening Hours

Monday: 11:00-14:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 12:00-20:00


related searches: enskede värdshus grillbuffe, enskede värdshus öppettider, enskede värdshus meny, enskede värdshus historia, enskede värdshus lunch, enskede värdshus parkering, enskede värdshus brunch, enskede värdshus rivs
Similar places near
Vinkruset Vinkruset 797 meter
Reviews
Väldigt god mat med ganska väl tilltagna portioner. Generöst stor råraka med god löjrom och creme fraiche. Riktigt riktigt god bakad getost med olika betor. En riktig höjdare som rekommenderas varmt. Lammet var väldigt väl tillagat med riktigt god och väl tillagad stekyta men väldigt mört och alldeles perfekt saftighet inuti. Väldigt god sås och bra tillbehör. Potatisgratängen var god men inget som stack ut. Mathavre risotton var också god men faller lite kort. Den var liksom inte mustig nog i smaken eller något annat som liksom stack ut. Svampen var god men långt ifrån så god som den kan vara. Och konsistensen på den var inte den bästa. Det kändes fräscht och lätt med mathavre och det var kul och lite annorlunda. Men det blev lite tjatigt i längden. Hade velat ha mer smak på något sätt, mer svamp smak, mer mustighet, mer syra, mer parmesan eller bara liksom lite mer av något. Kålen var god och gav lite variation. Tomaterna var helt fantastiskt goda med sin vita balsamico glaze?. Överlag en väldigt god rätt som dock ändå lämnar lite att önska. Det var rätt mycket folk när vi var där och servicen var nästan obefintlig. Den var trevlig och bra det lilla en fick men alldeles för få servitörer för så många gäster. Dessutom är ljudnivån sanslöst hög. Försök se till att gå dit en dag och tid med mindre folk för det var rätt jobbigt och inte avslappnande. Det hade nog varit bra om dom hade fler gardiner och kanske även i taket och så. Nu är jag lite extra känslig men det är verkligen ett problem. Stressad service och hög ljudnivå drar ner en stjärna.
Enskede Värdshus alltid lika trevligt att vara med familjen och goda vänner minnesstund för Birgitta Björkman underbar Mat och dryck med gudomligt personer .Stort tack
Mycket att välja på och vällagad. Betyget går ner på grund av glömsk personal som ibland upplevdes lite nonchalanta.Rekommenderade rätterBuffé, Efterrätt
Var där på Julbordet. Väldigt fint, bra service och maten är fantastisk. Dom gör många av rätterna själva.
Så mycket god mat och trevligt personal i vacker miljö.
Riktigt mysigt julbord, både atmosfär och upplägg. Det är ju tyvärr lite svårt att döma julmat som bra eller dålig, dock när man "går ut" för att äta julbord så förväntar man ju sig det lilla extra. Det som är värt att nämna på Enskede värdshus var dovhjorten med kantarellsås sen var resten ganska tråkigt. Janssons smakade bara grädde, morotslåda/kålrotslåda smakade bara grädde, alla efterrätter smakade bara grädde. Torra smaklösa revben och sedan fick jag en kryddnejlika i munnen av något jag inte vet var den kom ifrån som totalt förstörde mina smaklökar för resten av kvällen. Sammanfattningsvis så var det ganska bra och kom hit för atmosfären men förmodligen så gör du en bättre Janssons själv.
Otroligt god mat, alla tre rätterna, speciellt fisken, väl värt pengarna!Mat: 5/5
Om du vill stå i kö utomhus i 40 minuter trots att du bokat bord, och sen gärna väntar på maten i över en timme. Då tycker jag att du ska besöka värdhuset. Gillar du däremot service och ogillar att vänta, då ska du gå nån annnanstans. Helt okej mat men inte värt tiden det tar.
Trevlig Buffe som serverar husmanskost och självklart är det pankakor på torsdagar! 135kr helt ok pris. De erbjuder en kött och en fiskrätt utöver pannkakorna. Kan vara lite trångt vid lunchrusning. Kan man så rekommenderar jag att dyka upp för en sen lunch runt 13:00 då det är lugnare. Finns även så att man kan sitta ut för de som vill.
Julbord. Det som stod ut och var godast var hjorten! Glöm Inte kantarellgräddsåsen! Inlagda sillen var god. Köttbullarna var dessvärre torra och prinskorvarna, anigen för peppriga för min smak. Jag gillar spicy mat! Kalvsyltan var superb! Skinkan mycket god! Överlag, helt ok! Minus på desserten- gillade bara marängsvissen.
Comment on this business

Directions to Enskede Värdshus with public transportation


Älvkällevägen 170 meters
Enskede rackethall 220 meters
144
791
794
796
Valla gärde 250 meters
144
791
794
796

to add Enskede Värdshus map to your website;