facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Entré Hofors

Entré Hofors

About

Entré Hofors arbetar för att skapa ett gott företagsklimat i Hofors kommun.Genom oss får du en väg in i Hofors kommuns näringsliv - oavsett om du vill starta nytt eller utveckla ditt företag.

Story

Entré Hofors arbetar för att skapa ett gott näringslivsklimat i Hofors kommun. Vi erbjuder råd och stöd till befintliga och nystartade företag, vi hjälper till vid nyetableringar, arbetar med kompetensförsörjning och jobbar för att ändra attityder kring eget företagande. Dessutom är vi en länk mellan näringsliv och kommun och ett forum där företag, politiker och tjänstemän kan mötas. Genom oss får du en väg in i Hofors kommuns näringsliv - oavsett om du vill starta nytt eller utveckla ditt företag.



"Entré Hofors öppnar dörren till det lokala näringslivet. Entré Hofors arbetar för att skapa ett gott näringslivsklimat i Hofors kommun. Vi erbjuder råd och stöd till befintliga och nystartade företag, vi hjälper till vid nyetableringar, arbetar med kompetensförsörjning och jobbar för att ändra attityder kring eget företagande. Dessutom är vi en länk mellan näringsliv och kommun och ett forum där företag, politiker och tjänstemän kan mötas.Genom oss får du en väg in i Hofors kommuns näringsliv - oavsett om du vill starta nytt eller utveckla ditt företag. I Entré Hofors verksamhet ingår även frågor som rör besöksnäring och kommunikation."
Address: Faluvägen 2, 813 30 Hofors
Phone: 0290-77 18 05
City: Hofors
Zip Code: 813 30


Similar places near
LeanEco AB / Clean Production Centre / CPC LeanEco AB / Clean Production Centre / CPC 0 meter CPC driver samhällsutvecklingen mot hållbarhet. Utan tillverkningsindustri reduceras...
Gävle Dala Ekonomi AB Gävle Dala Ekonomi AB 476 meter Gävle Dala Ekonomi AB erbjuder tjänster inom ekonomi och redovisning. Vi hjälper er m...
Enerco Enerco 1 km Bra och snabb leverans när vi behövde en specialhylsa.
Reviews
Inte mycket till entré då det ligger mitt i Hofors. Byggnaden var en gång en skola. Det är det inte längre. Det finns dock några andra skolor kvar i Hofors.
Fin stad, liknar mest alla andra svenska städer, jag menar lugnt, invandrarlöst och därmed tråkigt och färglöst ;--
Bra och trevlig handläggare
Comment on this business

to add Entré Hofors map to your website;