facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Envikens Pizzeria

Address: Tängerv. 5, 790 26 Enviken
Phone: 0246 - 237 60
City: Enviken
Zip Code: 790 26


Reviews
Goda pizzor, trevlig personal.
Jättebra restaurang och goda pizzor men Kebabtallriken skulle ej rekommenderas, för mycket sås dränckt, bra personal och pizzor
Otroligt uselt ställe. Fick vänta 45 minuter innan pizzan kom och då var det fel ingredienser samt brända kanter och jag fick inte sås till som jag beställt. Var endast 1 kund före mig dessutom så jag förstår inte väntetiden. Rekommenderas ej.
Vi köpte en två kebabtallrikar. Rätt mycket käk, men smakade inte alls bra. Hade vi inte hållt på dö av svält så hade vi åkt utan äta oss mätta! Vi visste inte om restaurangen var öppen eller övergiven när vi klev in genom ytterdörren..
God mat, kebabtallriken var lite kall men tyckte personalen var trevlig! restaurangen kändes mycket liten på grund av att dom har stora bord. mindre bord för två personer hade varit trevligt. Nöjd kund! :
Pizzasallad en var så gott som slut den i skålen om man skulle äta på plats och pizzan smakade absolut ingenting, osten som var liten till mängden låg ovanpå allt annat på pizzan
Stora lite tjocka pizzor, inte världens godaste...
Jättegod kebabtallrik, kebabrulle har aldrig skådat sådant mästerverk. Urbra personal, kan varmt rekommendera pizzerian, har under många år bara passerat stället men nu blir det STOPP flera ggr.
Slutar aldrig upp att överraskar mig med maten alltid bra och alltid roligt och gått. Kebab talriken var riktigt god
Verkligen sämsta pizzerian jag och kollegorna ätit på.
Comment on this business

to add Envikens Pizzeria map to your website;