facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EnviTec Sweden AB

EnviTec Sweden AB

About

Välkommen till EnviTec Sweden

Story

Nu har VKB Logistik AB (Fd Heby Park AB) startat sin verksamhet i Sandviken och är kanske Sveriges enda upplägg inom 5-parts logistik. Resan från att vi bestämde att etablera och lansera vårt koncept i Morgongåva har varit kort. Vi har lagt mycket arbete bakom oss och nu är det dags att bevisa att vi har en plats på marknaden.
Vi erbjuder allt under ett och samma tak. Allt från systemlösningar inom IT för e-handel/postorder och webb, via logistikupplägg för säljare mot enskilda kundgrupper eller övergripande upplägg till olika tilläggstjänster. Vår resa har bara börjat och vår målsättning är klar - vi ska bli marknadsledande i Sverige inom 3 år från nu.
Ni kanske bara vill hyra ett mindre lagerutrymme, få förslag på en transportlösning till slutkund eller rent av diskutera ett komplett logistikupplägg från e-handel till slutkund. Oavsett Er önskan eller behov, finns vi alltid här.

Kanske ni behöver personal logistik? Lugn, det finns innanför våra väggar då LIPE Personalresurser går upp som en bifirma till oss på VKB Logistik AB, vi ser fram emot att kunna hjälpa till att lösa ert behov av personal och transportlogistiken.
Vi har skapat ett nytt koncept och det bygger på service, attityd, kvalitet och lösningar. Ni är en viktig del för oss. Vi ser Er som en framtida kund till oss och vill gärna inleda en dialog mer Er.

Bifogat finner Ni vår informationsbroschyr. Fyll i den och skicka in den till oss. Vi lovar omgående att ta en kontakt med Er.

Med förhoppningar om en framtida kontakt


Peter Tångeryd
VD

Address: 81132 Sandviken
Phone: +46702912803
City: Sandviken
Zip Code: 81132


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 15:00


related searches: EnviTec Biogas, EnviTec Aktie, envitec anlagenbau gmbh & co. kg, EnviTec Biogas annual Report, EnviTec international, EnviTec Biogas investor relations, Largest biogas companies, EnvyTech
Similar places near
Berg Electric Guitars Berg Electric Guitars 799 meter Bygger elgitarrer och utför renoveringar
Lyktan Lyktan 1 km Stödgrupper för barn och unga som lever eller har levt i en familj med missbruk, psyk...
Genssy Tattoo Genssy Tattoo 1 km Helt fantastist bra tatuerare
Lift & Maskin AB Lift & Maskin AB 2 km Bästa stället att hyra textiltvätt och borr. Bra service!
Sandvik AB Sandvik AB 20 km Steelfactory
Comment on this business

to add EnviTec Sweden AB map to your website;