facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Epic Ungdomsverksamhet

Epic Ungdomsverksamhet

About

Epic Ungdomsgård i Tranås

Story

Välkomna till ungdomsgården Epics sida! Vår lokal ligger på Storgatan 22
Epics öppettider är:
tis - tor:
16:00 – 21:00
(På onsdagar enbart för er 13-14åringar)
fre:
17:00 – 23:30
Här på vår Facebook-sida kan ni hålla er uppdaterade om vad som händer, hur det händer och var det händer. Skriv gärna en rad eller två om det är något ni vill tipsa oss om, eller bara säga hej! Ni kan alltid skriva till någon av oss fritidsledare om det är något!


VÄLKOMNA!

Vi som jobbar med ungdomar i Tranås är:
Sören - [email protected]
Carl - [email protected]
Marie - [email protected]
Pauline - [email protected]



OBS!
Då Ungdomsgården i Tranås drivs av kommunala medel är det också Tranås Kommun som ansvarar för vår Facebook-sida. Alla inlägg som skrivs här blir därför allmänna handlingar och tillgängliga för den som önskar. Det får inte publiceras några kränkade kommentarer, personuppgifter eller inlägg som anser intrång på någons äganderätt. Det får inte publiceras inlägg med rasistiska åsikter, pornorgrafiskt innehåll eller inlägg som propagerar för drog – eller alkoholanvändning. Om vi finner att någon använder sidan på, vad vi anser, olämpligt sätt, har vi tillåtelse att radera inlägg samt att blockera personen/personerna i fråga från sidan.

Address: Storgatan 22, 57338 Tranås
Phone: 014068334
City: Tranås
Zip Code: 57338



related searches: Sommarkul Tranås 2023, Tranås aktiviteter barn, Utflykt Tranås, Smultronställen Tranås, Att göra i Tranås med barn, Tranås kommun, Kultur och fritid Tranås
Similar places near
Comment on this business

to add Epic Ungdomsverksamhet map to your website;