facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EQ House

EQ House

About

EQ House ska vara ett nationellt föredöme för hur social hållbarhet kombineras med kulturella uttryck. Vår ambition är att skapa ett levande hus med mängder av aktiviteter, evenemang och nöjen.

Story

Genom att välja EQ House är ni med och bidrar till den sociala hållbarheten. Vi värnar människors lika värde och sätter en ära i att sysselsätta människor som just nu står långt från arbetsmarknaden.

EQ House värderingar:
EQuality - Vi värnar om alla människors lika värde.
EQ - Vi värdesätter emotionell kompetens.
EQualize - Vi värnar kulturutövare på alla nivåer.

Mat & Dryck:
Restaurang Bibliotequet är EQ House egen restaurang med fullständiga rättigheter. Med ett varmt värdskap erbjuder Bibliotequet lunchservering, catering samt mat och dryck till alla typer av evenemang i huset.

Övrigt:
Vid förbehåller oss rätten att plocka bort olämpliga inlägg och kommentarer som kan uppfattas som kränkande eller diskriminerande. Detta gäller även inlägg som innehåller produktreklam.

Address: Medborgargatan 35, 85630 Sundsvall
Phone: 060–12 16 30
City: Sundsvall
Zip Code: 85630



related searches: Eq house price, Eq house price list, Eq house for sale
Reviews
Besökte skönsbergs folkets hus och skrattade friskt på "Mamma ljuger"! Det blåste kallt, så all min energi gick åt att hålla mig varm utan kappa. Det var obligatorisk garderob. Nästa gång tar jag värme kudde med batterier
Plats för möten och nöjen, luncher serveras hos Berg&Hjort. I huset finns flera typer av aktiviteter.
Bra personal, bra bemötande och välplanerat. Synd för bandet att ljudet lämnade så mycket att önska, bara. Det fanns grejer som utan tvivel och tvekan skulle klara av att leverera tryck men det var så pass tamt att det drar ned på helhetsbetyget.
Underbar föreställning Mamma ljuger
Jättebra lokaler, lämpliga för såväl allmänna som enskilda fester eller andra event. Bra mat och trevlig stämning.
Mat som lagats med kärlek och omsorg, smakfullt och elegant presenterad, av uppenbart högklassig köksmästare. Därtill trevlig miljö och socialt kompetent restaurangpersonal OCH möjlighet att utan krångel låna hem en god bok. Detta tack vare ett smart samarbete med stadsbiblioteket. Heder åt er!!
Ser lite slitet ut, men ändå ganska välvårdat. Nu har jag bara vart här en gång och var super nöjd med vad dom hade gjort med inredning osv. Smart entré med luckor man betalar i. Skulle kanske vart lite större "lounge". Men all in all. Nöjd!
Erfarenhet av lunchbuffen: * Positiva: luftig lokal, skön musik, trevlig personal, lagom salladsutbud, buffé - man blir mätt. * Negativa: urstark kycklingsoppa sörpla in och hosta ut, enkla maträtter utan spår av kreativitet eller matkonst.
Anrikt Folkets Hus som kommer glänsa mer än i fornstora dagar. Bra personal. Bra mat. Bra lokaler för både match nöje.
Bra parkeringsmöjligheter. Helt okej toaletter. Finns skötbord. iaf på damernas bra aula för tex föreläsningar
Comment on this business

to add EQ House map to your website;