facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Equikraft

About

Saddle ergonom (CSE, ISF)
Horse- Rider ergonom (CEE)
Equine body worker
Rehab Träning SOM
Schleese saddle service
DK Saddlery
MassageTerapeut

Story

JES ride international, DK Saddlery Sadelutprovare/ Sadelergonom Saddle ergonom (CSE, ISF) Horse ergonom (CEE) och EquiBodyWorker,massage,pharmalight, träning, foder och Rehab.



"Jag jobbar som häst-, ryttar- och sadelergonom i Sverige. Sadelutprovning och utvärdering av häst och ryttare. Specialist på sadlar för kvinnor, sadlarna justeras allteftersom hästen ändras och utvecklas. Jobbar med rehab i träning och som Equine body worker. Mottagning på Aspa Gård häst center I Lindesberg. Reser ut även till kunder i mån av tid."
Address: Gisslarbo 78, 731 15 Kolsva
Phone: 0733166325
City: Kolsva
Zip Code: 731 15



related searches:
Similar places near
Svarte Baron Tattoo Svarte Baron Tattoo 4 km Stängt http://svartebaron.blogspot.se/ http://www.s-r-t.se/
Lux Lashes by Alise Lux Lashes by Alise 4 km Trött på mascara ? Då är du på Rätt sidan!!!:)
Reviews
Ulrika är en Superduktig utprovare som kan hjälpa dig bort från sadeldjungeln, med dessa fantastiska sadlar som du får utprovad efter dig och efter din häst . Sedan vartefter hästen musklar upp sig kan du få hjälp med att justera sadeln på plats och slippa vara utan sadel för att den ska lämnas eller skickas och om du skaffar en annan häst kan sadeln följa med bara att justera om . Min häst på 24 år växte så bra i muskulaturen pga att han kan få rörelsefrihet i ryggen samt att min position hamnar rätt mm att vi fått tagit ut bredden på sadeln 18 cm på bara ett år . Dock stannar inte upplevelsen där, har stora problem med min kropp och märker direkt om jag inte kunnat rida , sadeln , är som rehab för mig , då den smala midjan och stöttande sätet , placeringen av stigläder och stöden fram på min sadel ger mig lättare att göra det jag vill i ridningen , såväl kontakt som rörelse utan smärta . Tack equikraft
Så nöjd efter flera år som kund hos EquiKraft. Alltid bra och proffsig service. Ångrar inte för en sekund att jag investerade i DK sadel. Har varit värt varenda krona.
Ulrika är en mycket erfaren och duktig sadelutprovare. Hon erbjuder det bästa för hela ekipaget- både hästen och ryttaren! 10/10!
Underbart att hitta en så kompetens och kunnig person som kunnat hjälpa mig och min häst i den djupa sadeldjungeln. Aldrig problem med att leta en ny sadel nånsin igen!
Jättenöjd med sadel och utprovning!!! Kommer aldrig byta till något annat
Fantastisk service. Kunnig och hjälpsam.
Comment on this business

to add Equikraft map to your website;