facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EquiSense

EquiSense

About

Kraniosakral Terapi för Häst och Människa

Story

Kraniosakral terapi är en behandling för hela kroppen med inverkan på vävnader, skelett, nervsystem och inre organ.

Kraniosakral terapi kan hjälpa vid
- rörelsestörningar
- spänningar och smärta
- ovilja att göra vissa rörelser
- beteendeavvikelser
- stressrelaterade problem
- rehabilitering vid skada
- förebyggande, friskvård

Det kan vara värdefullt att både häst och människa behandlas. Ridhästens problematik speglar ofta ryttarens eftersom de anpassar sig för att kompensera för våra svagheter. Hästsport, oavsett inriktning, är dessutom oerhört fysiskt krävande och det är av största vikt att ta hand om kroppen för att förebygga skador och slitage.

Behandlingen är mjuk och varsam där syftet är att hjälpa kroppen till självläkning. Med lätta kontakter och tekniker hittas problemområden som behandlas. Terapeuten släpper på spänningar och låsningar i vävnaderna. Det leder till att skelett, muskler, leder och organ kan återgå till normalt läge och bättre rörelseförmåga. Det ger en ökad blodcirkulation och en positiv inverkan på centrala- och perifera nervsystemet.

Kroppen återfår en bättre funktion vilket ger ökat välbefinnande, bättre hälsa och en större möjlighet för hästen att prestera.

Address: Västra Ringstad, 66592 Värmland
Phone: 0760189800
City: Värmland
Zip Code: 66592



related searches: Equisense värmland pferd, Equisense värmland reviews, Equisense Motion, Equisense Motion S gebraucht, Polar Equine, Pulsmesser Pferd
Similar places near
Comment on this business

to add EquiSense map to your website;