facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Equmenia i Fiskebäck & Önnered fd SMU

Equmenia i Fiskebäck & Önnered fd SMU

About

Equmenia i Fiskebäck & Önnered är Equmeniakyrkan Fiskebäcks barn & ungdomsförening. Vi har aktiviteter för unga i åldrarna 0-25+.

Story

Equmenia i Fiskebäck & Önnered är Fiskebäcks Missionskyrka barn och ungdomsorganisation.

Vi samordnar aktiviteter av olika slag för barn och ungdomar i Fiskebäck och Önnered. Det är allt från babysång och diverse former av scouting till läger, konfirmation och grupper för fördjupning av tron. Till våra aktiviteter är alla barn och unga välkomna oavsett tro eller kyrkvana. Vi vill vara en plats för unga att träffa både nya och gamla kompisar. Som kyrka ser vi det som självklart att också ge de unga en möjlighet att utforska vad kristen tro är, och för den som funnit en kristen tro vill vi finnas till för att fördjupa och livnära denna tro.

Varmt välkommen att hänga på!

Address:
Phone: 031- 291483
City: Västra Frölunda


Similar places near
Equmeniakyrkan Fiskebäck Equmeniakyrkan Fiskebäck 27 meter Den ligger så bra, hållplatsen är så nära, att man blir så glad! perfekt
Grevegårdens kyrka Grevegårdens kyrka 793 meter Liten rolig kyrka i Grevegårdens område. Passar bra för nära musik stunder och kanske...
St. Gabriel i Göteborg St. Gabriel i Göteborg 1 km Jättefin kyrka trivsamt lokal.
Fishers Creek International Church Fishers Creek International Church 2 km Fint, advents stämmning.!
Pingstkyrkan Västra Frölunda Pingstkyrkan Västra Frölunda 2 km Skön atmosfär, bra personal, bra och god mat och sköna samlingar.
Nya Opalkyrkan Nya Opalkyrkan 2 km En ståtlig kyrka efter renovering och uppbyggnad.
Frölunda Moské Frölunda Moské 3 km Välkommen till Frölunda Moske
Åkeredskyrkan Åkeredskyrkan 3 km Var där gångar tillsammans med Opalkyrkan
Reviews
Nära busshållplats, många parkeringsplatser. Trevlig personal och rymlig kyrka. Väl värt ett besök.
Fin kyrka med bra läge i Fiskebäck Parkering finns o buss 90 stannar intill. Personal o värdar är vänliga o med hjälpsamt bemötande. Församlingen har ett blandat utbud av gudstjänster o aktiviteter för olika åldrar. Går väldigt gärna dit.
En välkomnande församling med många aktiviteter .
Pastor Björkman kallar kyrkan ett 'hubb'? Varför skriver han inte på svenska och heter 'nav'? Sedan kan jag undra över hur han själv är navlad med sitt uttalande i GP om s k flyktingbarn och Fiskebäck? Kristna står på Islams eviga dödslista. Vet han inte detta? Hur enfaldig får en Pastor vara? Inte ens när jag var Missionare för urlänge sedan hade vi så enfaldiga pastorer. Allah är störst skriker Muslimerna och slår Pastor Björkmans Gud och Jesus med hästlängder. Han bör ta en kurs i ämnet Islam. Och sedan sluta leka politiker. Vi har tillräckligt med sådana idioter utan att få en till i form av en Missionspastor! Hälsar Stig Palm i Fiskebäck
Fin kyrka, med bra parkering, stor kyrksal och flera mindre lokaler för möten och sammanträde.
En fantastisk kyrka med fantastiska pastorer och ungdomsledare! Trevlig fika dessutom där du kan skaffa dig många nya vänner och bli en del av församlingen!
Den ligger så bra, hållplatsen är så nära, att man blir så glad! perfekt
Gå och KOM dit.!
Väldigt fin kyrka
Moderna trivsamma och ljusa lokaler.
Comment on this business

to add Equmenia i Fiskebäck & Önnered fd SMU map to your website;