facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Equused

Equused

About

Nytt och begagnat inom hästsport!
Lokal för direktförsäljning, f.n. krävs tidsbokning för att besöka oss (alla dagar 8-18)

0739867157



"Vi utrustar hållbar hästsport!"
Address: Germundsgatan 87, Torshälla
Phone: 0739867157
City: Torshälla



related searches: Equused torshälla facebook, Begagnade hästsaker, Begagnade ridkläder, Begagnade hästtäcken, Hööks, Begagnad ridsport, Begagnade sadlar, Begagnade ridkläder barn
Reviews
Fantastiskt bra service och utbud. Letade sadel och fick för en liten kostad låna hem två varav den ena passade. Otroligt rimliga priser. Bra miljöval. Rekommenderar starkt.
Fantastisk och gediget utbud. Om du söker något för hästlivet finns det med stor sannolikhet här. Väldigt fin service och väldigt tillmötesgående personal. Inte nog med det så finns det enkelt möjlighet till gratis parkering precis utanför butiken. finns även webbshop vilket är perfekt om en inte har möjlighet att ta sig dit. Toppen!
Otroligt proffsigt bemötande både i butik och i webbshoppen, här fanns verkligen allt som man kan tänka sig inom hela hästvärlden från ridningens alla grenar till körning och trav. Fantastiskt med ett så brett utbud så att alla kan hitta något oavsett om man håller på med en lite mer udda gren som western eller bara vill ha lite nya ridkläder till sig själv, och skulle det vara så att det är något som man letar efter som inte finns så samarbetar hon med olika återförsäljare i olika prisklasser så att ta hem en vara är inga problem! Helt fantastiskt med en verksamhet där man både kan shoppa nytt och begagnat samtidigt som man själv kan tjäna en slant genom att lämna in det som man själv inte använder! Rekommenderar verkligen oavsett vad det är du gör med din häst eller ponny!!!
Handlade på webshopen och fick ett fint bemötande, god hjälp och svar på mina frågor. Så nu har jag ett par nya rid stövlar :-
här finns allt och lite till för den hästintresserade, enkelt att hitta med smidig parkering, fantastisk service och bra priser!
Perfekt för alla som gillar hästar och återbruk.
Sjukt oseriöst "företag"! Riktigt dåligt bemötande
Otroligt proffsig och snabb hjälp. Rekommenderas starkt
Sjukt bra service och väldigt hög kompetens
Snabb leverans och bra kontakt
Comment on this business

to add Equused map to your website;