facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Er Fritid och Husbil Småland AB

Er Fritid och Husbil Småland AB

About

ER Fritid och Husbil Småland AB är ett företag som erbjuder försäljning, förmedling, inköp,import och uthyrning av Husbilar/husvagnar.



"Er Fritid och Husbil Småland AB är ett företag som erbjuder försäljning, förmedling, uthyrning, Inköp och Import av Husbilar.Fritid är en viktig del av vår vardag och det är glädjande att så många väljer alternativet husbil. Billigt enkelt och bekvämt. Med många års erfarenhet av branschen har företaget de rätta lösningarna och alternativen för dig som kund"
Address: Klövervägen 9, 34260 Moheda
Phone: 0793366357
City: Moheda
Zip Code: 34260


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: 10:00 - 14:00

Reviews
Vi hyrde husbil i en vecka med kort varsel. Korrespondensen och kontakten inför resan var serviceminded. Husbilen var fräsch och i fint skick. Den introduktion och genomgång vi fick visade sig under veckans brukande vara lagom och spot on. Veckan och bilen blev en jättebra kombo utifrån våra upplevelser och behov. Kan klart rekommenderas.
Vi har köpt en husbil av Robin och är mycket nöjda! Bra och smidig kontakt inför köp samt att vi fick en mycket bra genomgång av husbilen när den hämtades. Rekommenderas! Jocke & Rose-Marie
Hyrde en husbil i två veckor och vi är mycket nöjda. Både med husbilen och den service vi fick av Elin och Robin.
Köpte husbil av ER Fritid för 2 veckor sedan och är supernöjd. För oss som förstagångsköpare så är man lite osäker men vi fick ett genuint intryck av Robin och han hjälpte oss verkligen med allt. Vi fick en ordentlig genomgång av husbilen och när man körde därifrån kände man sig säker som husbilsägare.
Smidig och mycket trevlig service av Robin och Elin. Uppskattar den noggranna genomgången samt att vi kunde hålla kontakt vid ev frågor.
Köpt våran första husbil ifrån Robin. Väldigt nöjd, var väldigt hjälpsam, fick ett bra genomgång av bilen. Jag rekommenderar starkt
Robin och Elin fick uppdraget att sälja vår husbil vilket de gjorde på ett alldeles utmärkt sätt och min upplevelse av försäljningsuppdraget är 10 av 10. Informationen hur processen skulle gå till var tydlig och jag kände mig bemött på ett mycket bra, förtroendeingivande och personligt sätt vilket är oerhört viktigt då försäljningsuppdraget handlade om mycket pengar och många saker som ska pusslas ihop. Jag rekommenderar verkligen Er Fritid och husbil Småland AB.
Vi har hyrt husbil av Elin och Robin. Det har fungerat väldigt bra. Snabba svar inför resan om vi undrade något och sedan fick vi en jättebra genomgång av den fina bilen innan resan. De har alltid varit serviceminded och trevliga. Kan verkligen rekommenderas.
Kan varmt rekommenderas.
Vi är mycket nöjda med den noggranna och proffsiga informationen som Elin och Robin gav inför vår första husbilsresa. Vi kände oss därmed trygga och allt fungerade perfekt med den trevliga husbilen och veckan blev mycket lyckad. Vi rekommenderar varmt Er Fritid och husbil! Mvh Eivor och Birger
Comment on this business

to add Er Fritid och Husbil Småland AB map to your website;