facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale & Lilla Edet

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale & Lilla Edet

About

Vi är fastighetsmäklare med stenkoll på bostadsmarknaden i Ale och Lilla Edet. Välkommen in till oss på ERA Axelssons Fastighetsbyrå!

Story

Vi på ERA Axelssons Fastighetsbyrå har hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem i mer än trettio år nu. Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!
Våra skickliga och erfarna mäklare har alla en lokal förankring på orten och har mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår långsmala kommun. Även leverantörer av våra kringtjänster som fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå är från och med den 1:a oktober 2017 en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. I och med detta får vi möjlighet att kombinera vår mångåriga erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden med ännu starkare marknadsföring av våra objekt och vi är övertygade om att det kommer att hjälpa våra kunder till en ännu bättre affär.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!

Mvh Henrik, Ann-Sofie, Gunnar, Maria och Jerry



"Vi på ERA Axelssons Fastighetsbyrå har hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem i mer än trettio år nu. Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!"
Address: Postvägen 2, 446 32 Älvängen
Phone: 0303746690
City: Älvängen
Zip Code: 446 32



related searches:
Reviews
Jag fick sålt snabbt och smidigt. Pernilla är en proffsig, pålitlig och trevlig mäklare som man verkligen kan lita på.
Tack Henrik för hjälpen med försäljningen av vårt hus. Det blev en tuff resa för oss med tråkiga nyheter om huset men tack vare proffsig hantering, erfarenhet och kompetens lyckades du att ena oss och köparna att komma fram till en lösning som alla var nöjda med. Jag rekommenderar mer gärna Henrik och Axelssons Fastighetsbyrå till alla som funderar på att sälja sin bostad!
Tack för ert glada och engagerade bemötande, Maria och Henrik. Ska vi sälja hus i Ale kommer vi till er direkt! :
Har ringt och tjatat om att de har spekulanter på vår fastighet. Vet inte vad ordet nej betyder.
ERA Axelsson i Ale har stenkoll på sin marknad och löser affären.
Mycket bra bemötande och bra mäklare
Comment on this business

to add ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale & Lilla Edet map to your website;