facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ericssons Bokhandel, Ljusdal

Ericssons Bokhandel, Ljusdal

About

Pocket - Alltid 4 för 3 hos oss www.eebokhandel.se

Story

Twitter @eebokhandel
Instagram ericssonsbokhandel



"Bok- och pappershandel med ett brett sortiment. Spel och pussel, hobbyprodukter, fotoramar och allt för hemmakontoret."
Address: N Järnvägsgatan 37, 82732 Ljusdal
Phone: 0651711705
City: Ljusdal
Zip Code: 82732


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Ericssons bokhandel ljusdal ljusdal videos, Bokhandel Lidköping Öppettider, Ugglan Bokhandel, Bokhandel Falköping, Ugglan Bokhandel Alvesta, Ugglan bokhandel Valbo, Bokhandel Skara, Bokhandel Askersund
Similar places near
Hälsinglands Antikvariat Hälsinglands Antikvariat 14 km Verkar vara ett Eldorado för gamlingar, som vill veta, om "boken jag läste som t...
Reviews
Ericssons Bokhandel Ljusdal är gammal trevlig bokhandel. Stämningen därinne är gemytlig. Personalen är trevlig och hjälpsam. Här finns inte bara böcker. Papper, datortillbehör, block,mappar,pennor,glasögon, ja till och med hushållsnöre hittar man här. Böcker dom inte har hemma beställer dom. Det är trevligt att gå runt och titta på allt som finns här.
Trevligt att botanisera bland alla böcker.
Stort utbud, bra service
Alldeles utmärkt trevlig liten bokhandel med förvånansvärt stort sortiment med tanke på storleken. Mycket trevligt och kunnigt bemötande, dessutom.
En klassisk bokhandel - en av de få affärer som finns kvar sen min barndoms Ljusdal. Trevlig och bra service. Passa på att gynna dem när du söker läsning, papper o dyl eller kanske presenter. Att hitta klassiska vykort är inte självklart idag men här fann jag dem med motiv från orten.
Maken till välsorterad bokhandel får man verkligen leta efter. Trevlig och tillmötesgående personal. Väl värd ett besök.
Finns allt inom denna kategori avv varor min dotter älskar denna affär !
En riktigt bra bokhandel, de har det mesta och saknas det kan de alltid ta hem det. De har fåtöljer för att läsa/vila och ett litet lekhusbra för barnen. Det är bra service med trevlig personal.
Bra bokhandel med stort utbud av böcker, pennor och alla dess papper/block man kan tänka sig behöva. Även supertrevlig personal.
Mycket bra bemötande. Bra service. Rekommenderar detta ställe
Comment on this business

to add Ericssons Bokhandel, Ljusdal map to your website;