facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eriksberg Vilt & Natur

Eriksberg Vilt & Natur

About

Välkommen till Eriksberg Vilt & Natur - restauranger, hotell, konferens och viltpark. Vi har öppet året runt för förbokade gäster.

Story

Eriksberg Hotel & Nature Reserve erbjuder ett helhetskoncept med boende och konferensmöjligheter i olika former, kombinerat med gastronomi som överträffar de flestas förväntningar. Viltköttet från den egna gården har naturligtvis en central roll i våra menyer och av välrenommerade White Guide har restaurangen utsetts till Blekinges bästa.

Address: Guöviksvägen 353, 37496 Trensum, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0454-56 43 00
City: Trensum
Zip Code: 37496



related searches: Eriksberg vilt & natur trensum restaurant, Eriksberg vilt & natur trensum reviews, Eriksberg vilt & natur trensum prices, Eriksberg safari park, Nyrups Naturhotell
Similar places near
Rullande Köket Rullande Köket 3 km Catering
Reviews
Bra mat, härlig vinkällare och en bra Guide
Trevlig och god service. Rena och fräscha miljöer. Mat och dryck va utsökt.
Fantastiskt god mat. En upplevelse man inte ska missa i Blekinge
Ovärt. 2 vildsvin, och 5 rådjur, det var allt vi såg. Vi hade förväntat oss mkt mer. Om djuren brukar gömma sig runt i parken så borde flera väg öppnas så man kan åka runt o se mer. Rekommenderar inte.
Bra utflyktsmål för hela familjen. Naturskönt med bra fikaplatser. Kanske något dyrt med tanke på att man betalar per person. En rekommendation är att besöka reservatet i skymning eller gryning då chansen är störst att se djuren.
Vi åt lunch på vicentens restaurang. Superbt mottagande och service och utmärkt mat samt fantastiskt utbud av kakor till kaffet. En mycket trevlig och avkopplande upplevelse. /Bo
Bra framkomlighet, tack vare enkelriktat största delen, det var utsiktplatsen där det var möte och väldigt trångt.. Maten var fantastiskt god, rekommenderas å det varmaste.
Fantastisk mijö, burgaren var inte dum den heller fast inte riktigt prisvärd. Trevlig personal!
Comment on this business

to add Eriksberg Vilt & Natur map to your website;