facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eriksgården

Eriksgården
"På Eriksgården odlar vi bär som ni kan handla, plocka själv eller äta på vår goda bärbuffé. Vi odlar jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär. Idag är det vi, Maria och Rickard som driver gården. När våra gäster besöker oss väljer en del ett snabbt besök i butiken och andra väljer att spendera en hel eftermiddag, äta en god hamburgare, självplock och leka i lekparken."
Address: Hörrs Byaväg 272 , Sjöbo 275 92, M, SE
Phone: +46 416 140 28
City: Sjöbo
Zip Code: 275 92



related searches: Eriksgården restaurant, Eriksgården sjobo, Självplock jordgubbar Skåne, Hallongården, Självplock Jordgubbar Lund, Självplock jordgubbar Malmö, Självplock jordgubbar nära mig, Självplock jordgubbar Helsingborg
Reviews
Bärbuffén är toppen! Rätterna man beställer är också väldigt fint presenterade Ibland lite mycket folk, men värt det!
Väldigt färska och fina bär tillsammans med mjukglass och annat. Otroligt mycket getingar dessvärre vid den här tiden på året - vi pratar ett 50-tal vid varje bord
En välbesökt my pärla utanför Sjöbo. Vi åt en lunch här som var ok, sallad resp. räkmacka. Men det är nog bär buffén som är deras grej. Den såg mycket god ut. Tyvärr orkade vi inte äta av den. Däremot plockade vi med oss av jordgubbar och hallon, från deras mycket smarta självplockning i bärtälten. Jordgubbarna växte i långa rader, upphöjt 1,5 meter över mark, så man slappa böja sig ner och rota nere på marken för att plocka. Fanns mycket aktiviteter för barn också, såg det ut som, och en trevlig butik där man kan handla närodlat, hemslöjd etc.
God mat och bärbuffén var suverän, mycket att välja mellan, dock endast jordgubbar och hallon vid tillfället vi var där. Barnvänligt ställe.Mat: 5/5
Väldigt goda jordgubbar för självplock samt bra pris på dessa. Bra lekplats för barnen samt trevlig och välsorterad gårdsbutik med mycket lokala varor. Vi åt inte på restaurangen men de har självplocksbuffe som lockade en del!
Bra ställe för självplock av bär. Jordgubbar, hallon, blåbär & björnbär. Vi var här i slutet av juli och då fanns det mycket av alla bären. Här kan man även äta lunch och/eller bärbuffé. Goda hamburgare och annat, men ett tips är att bara ta bärbuffén någon gång för man blir väldigt mätt om man både äter lunch och bärbuffé :- Bärbuffén för 150kr innehåller förutom bär, glass, mjukglass, maränger, knäckflarn, topping, kärleksmums och saft och man kan ta hur mycket som helst.
Goda bär men börjar bli dyrt att fika där. Väldigt barnvänligt med lekplats utomhus som blir större varje år man kommer dit. Barnvänlighet: Väldigt barnvänligt med lekplats utomhus som blir större varje år man kommer dit. Parkering: Aldrig haft svårt att hitta plats. Specialkost: Väl märkt, laktos- och glutenfria alternativ finns gott om.
Trevligt och gott men tips är att komma när det finns fler sorters bär. Nu var det bara Hallon och jordgubbar på bärbuffen!
Det var med lite blandade känslor som jag vandrade runt i gårdsbutiken, hade tyvärr inte tid att besöka restaurangen. Upplevde att det fanns ingen tanke eller planering hur varorna i butiken skulle presenteras. Kyldiskar på olika ställen, drycker på olika ställen och det som tillhörde ätbara produkter än här och än där. Tänk om och tänk rätt. Mat och ätbara produkter på ett ställe och övriga produkter på ett ställe.
En god upplevelse med bärbuffe saknade dock ett bord att sätta brickan på då man skulle ta mjukglass svårt att både hålla bricka och ta glass.Annars en väldigt fin dag.
Comment on this business

to add Eriksgården map to your website;