facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikshester Gård

Erikshester Gård

About

KRAV-godkänd fårgård med avel av Gotlandsfår. Butiksförsäljning av prisade fårskinn, lammkött & handarbete. Café, lekpark & gårdsdjur. Grupper kan bokas.

Story

Till oss kan du komma för att njuta av djur och naturen, handla i butiken eller stanna till på en kopp kaffe när vårt gårdscafé är öppet. Vår gårdsmiljö är smått unik och alla hus har en spännande historia att berätta. Mangårdsbyggnaden är renoverad och har funnits här sedan lång tid tillbaka. Flertalet av gårdens ålderdomliga hus är flyttade från annan plats och resta här på senare tid.Runt gården betar våra får och lamm i hagar och ängar, från tidig vår till sen höst och håller landskapet.

I gårdsbutiken säljs framförallt våra egna underbara lamm och fårskinn, men också andra skinnprodukter för inredning, vilka tillverkas på gården. Under hösten kan man även beställa vårt KRAV-certifierade lammkött.

Café & Smådjur
Gårdscaféet är öppet lördagar och söndagar juni-augusti 11-17 och vid julmarknaden. Större sällskap kan även boka övriga tider. I intilliggande ladugården kan barnen hälsa på våra smådjur, hoppa i höet eller roa sig på vår ”ekologiska lekplats”.


Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill boka för grupper. Telefon: 0383-125 81, 0730-418804 e-post: [email protected]
Information hittar du också på www.erikshester.se
Välkommen Inga-Lill & Göran Danefur

Address: Erikshester gård, 57491 Vetlanda
Phone: 0383-12581
City: Vetlanda
Zip Code: 57491


Similar places near
Berga struts Berga struts 3 km Gård
Loaklev Lustgård Loaklev Lustgård 13 km Mysigt ställe med gårdsbutik, loppis, fika och massa djur att gosa med. Väldigt trevl...
Lustiholm Lustiholm 18 km
Reviews
Väldigt mysigt ställe med fika, gårdsbutik, loppis, minigolf och getter
Sista året för att åka till Erikshester gården. Det är sista säsongen innan dem går i pension. Det är en trevlig gård för att ha fika med alla familjen. Det finns mycket att göra med djur, lekplats, gård butiken, loppisen och kaffet. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Suveränt hembakat kaffebröd. Mycket trevlig personal. Häftiga äldre byggnader att beskåda. Synd bara att det är sista sommaren dom har öppet.
Bör inte finnas med på hemsidan bo på lantgård då ingen rundtur hos djuren eller möjlighet att hjälpa till med tex matning fanns. Ingen traktortur erbjöds vår treåring trots att önskan framfördes och det stod att det erbjöds på hemsidan. Hans besvikelse kommer följa med länge. Dessutom en anställd som absolut inte ville ha med oss att göra. Plussen står för gott fika och fint boende men som inte väger upp vår stora besvikelse.
En gård full av upplevelser för stora och små. Gamla renoverade hus och härliga djur gör det till ett Miniskansen eller ett Bullerbyn för glada barn. Sommartid är fiket öppet och vid juletid är det marknad. På gården finns förutom kafé en loppisbod med vintage och en butik där du handlar fårfällar och andra saker av ull och skinn. Ekologiskt bakat knäckebröd och kakor finns det med.
En härlig lantlig miljö. Barnen kan spring fritt och leka både med djuren och lekredskapen som finns.
Prefekt ställe att ta med barnen. Man kan titta på getter och grisar. Det finns även en liten lekpark med gungor och rutschkana. Även en hinderbana som barnen tyckte va kul. Underbart café med diverse hembakade godsaker.
Väldigt trevligt o mycket gott fika o trevlig personal, roligt med minigolf med barnbarnen
Supertrevligt café. Barnen ville aldrig åka där ifrån. Djur och aktiviteter i lagom storlek.
En liten lantlig oas strax utanför Vetlanda.
Comment on this business

to add Erikshester Gård map to your website;