facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikshjälpen Second Hand Hedemora

Erikshjälpen Second Hand Hedemora

About

Erikshjälpen Second Hand ligger centralt i Hedemora. Här omvandlas skänkta varor till bistånd. Din handling gör skillnad!

Story

På Erikshjälpen Second Hand i Hedemora hittar du en charmig blandning av det mesta som möbler, husgeråd, textil, kläder och accessoarer, hobby, böcker med mera. Dessutom har vi ett mysigt kafé med otroligt goda bullar från hembageriet! Välkommen!

Address: Gussarvsgatan 3, 776 30 Hedemora
Phone: 0225774606
City: Hedemora
Zip Code: 776 30


Similar places near
Hedemora Handlingskraft Hedemora Handlingskraft 172 meter Ett samarbete mellan Företagarna, HNI, HIG och Hedemora köpmannaförening. Mål:ett sta...
Studieförbundet vuxenskolan Hedemora Säter Studieförbundet vuxenskolan Hedemora Säter 256 meter Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet är fylld av studiecirklar och kulturaktivitet...
Röda Korset Hedemorakretsen Röda Korset Hedemorakretsen 330 meter Fina människor med stort engagemang.
Adoptera Spansk hund Adoptera Spansk hund 673 meter Vi hjälper dig att hitta din fyrbenta familjemedlem eller kompis! Hundhemmet vi har k...
Västerby Bygdegård Västerby Bygdegård 4 km Västerby Bygdegård, Hedemora
Reviews
Mysig butik med allt möjligt och lite udda inredni ngssortiment. Kvalitetskläder. Trevlig personal.
Det kändes utplockat, inte så mycket saker.
Här kan man hitta billiga saker för ett bra pris
Second hand butik, möjlighet att lämna in prylar för återbruk. Bra möjlighet till parkering. Stor yta och organiserat med indelningar. Utbudet varierar såklart relaterat till vad som lämnas in. Handlade själv något litet märke för en tia, fullt rimligt pris.
Finns lite av varje,fyndar ibland
Butiken är fin och välorganiserad och jag är medveten om att pengarna går till bra ändamål. Det är svårt att fynda på Erikshjälpen och jag tycker dom lägger på EXTRA mycket på vissa varor.
Trevlig second hand, alltid välordnat.
Just idag hade de inte mycket att erbjuda. Har dock tidigare något år sedan varit in och köpt fint bord och stolar från 1920-talet till bra pris.
Fin och fräsch butik. Men det har blivit väldigt dyrt för att vara second hand. Visserligen går pengarna till välgörande ändamål, men jag vill inte köpa en tunika som är begagnad till samma pris som den kostade på rean när den var ny.
Välj om möjligt en butik där personalen hälsar och inte bara blänger på dig
Comment on this business

to add Erikshjälpen Second Hand Hedemora map to your website;