facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikshjälpen Second Hand Lund Öresundsvägen

Erikshjälpen Second Hand Lund Öresundsvägen

About

Din handling gör skillnad.
Vi förändrar världen genom att ge liv åt barns drömmar!



"Ett 1 500 kvm stort second hand-varuhus med tio avdelningar, sex provrum och ett trevligt café. Utanför finns cykelställ och gratis parkering. Buss 5 tar dig till hållplats 'Öresundsvägen', fem minuters gångavstånd från butiken.Tack för att du handlar hos oss och därmed värnar om miljön och hjälper oss i vårt arbete för barn som lever i utsatthet."
Address: Öresundsvägen 16, 22764 Lund
Phone: 0466889800
City: Lund
Zip Code: 22764


Similar places near
Advintage Advintage 2 km Brings vintage into your life...
Erikshjälpen Second Hand Lund Erikshjälpen Second Hand Lund 2 km Bra med.plats. Max 20 i butiken samtidigt. Riktigt bra.
Ugglan Second Hand Ugglan Second Hand 2 km Liten butik men okej priser och välsorterat.
Reviews
Mycket stor butik med väldigt bra utbud. Massvis med folk och populärt ställe med mysigt cafe. Riktigt bra skyltat och fina avdelningar. Dock... Känns det ej så mycket fynd. Personalen här har stenkoll på prylarna och det är prissatt som på nätet på Tradera och liknande. Det är ju inte fel, men jag gillar att känna att jag åtminstone har en chans att hitta det där fina fyndet till en billig peng. Men det känns som det ej går här. Annars kanonställe verkligen och det kan också vara att jag har fel.
Stor, mycket kläder till okej priser. Hittar alltid nått. Det jag blev fundersam över var att personalen i kassan tog fram påsen sist bad om den flera gånger för att kunna börja packa ner och hon blev lite irriterad för att jag plockade ner mina saker vid kassan? Så upplevde att bemötandet från just den berörda personalen kunde varit bättre Annars finns fin toa, ett fint fik, gott om parkering.
En av de bästa. Dessvärre inte så mycket barnleksaker.
Cheferna ledningen och de många arbetsledarna tar attraktiva artiklar/varor för egen vinning! T.ex. inreds deras kontor väldigt friskt. Saker särlagras till dessa individer som sedan tas från verksamheten, hem eller ges till bekanta etc. Kassapersonalen känner överhuvudtaget ej till konsumentköplagens tvingande regler! I de fall det blivit tvist vid en t.ex. reklamation påkallas ansvarig chef eller arbetsledare som också totalt saknar kunskapen enigt KKL! Flertalet gånger har detta påtalats av diverse pålästa och kunniga konsumenter/individer med gehör uteblir totalt trots uppvisande av KKL's tydligt tvingande konsumentregler. I caféet, bakom disken i köket där mat förbereds, tillagas och förvaras befinner sig obehöriga som små barn som är på besök till personalen. Dessa får leka helt fritt. Detta är i hygiensynpunkt mycket allvarligt och oacceptabelt! Jag hade inte handlat något från caféet! Prissättningen är i många fall helt absurd! Speciellt på artiklar som t.ex bättre TV-apparater ändå 5-10 år gamla, 10+ år gamla mobiltelefoner som uppges fungera felfritt och där vissa spärrkodar är brutna efter fabriksåterställningen vilket absolut EJ är möjligt enligt kontakt med tillverkaren. Galen är också prissättningen på de akustiska gitarrer som stundtals säljs! Ibland lika dyra som nya eller 2-500 kronor billigare och då finns tydliga defekter.
Besökte denna Erikshjälpen butik och fick 400:- i böter på deras kundparkering. Små skyltar som lätt missas som kräver p-skiva. URUSELT att det inte varnas för detta i entren, skärpning!!
Bra utbud, pris är oftast på rätt nivå! Trevlig med cafe i butiken även om cafét känns lite överprisat jmf med exempelvis Biltema som håller liknande nivå.
Trevlig personal. Olyckligt att de har tandläkaren som granne. Tandläkaren sätter upp band över platt stigen. Finns handikapps parkering 1 st där. Så jäkla löjligt.
Trevlig butik, stort sortiment. Inte särskilt billigt . Vissa saker klart överprisade. Bra cafeteria. Superbra musiklista.
Shoppar med mina vänner där ibland. God fika, mycket grejor, fina kläder, lite allt möjligt bra att ha! Önskar att vissa saker var billigare eftersom att sakerna är begagnade såklart.
Så fint! Välsorterad, ljust, stort. Provrum och café!
Comment on this business

to add Erikshjälpen Second Hand Lund Öresundsvägen map to your website;