facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikshjälpen Second Hand Skene

Erikshjälpen Second Hand Skene

About

Vi förändrar världen genom att ge liv åt barns drömmar.

Story

Välkommen till Erikshjälpen Second Hand Skene!

I våra stora lokaler på Örbyvägen kan du fynda kläder, skor och accessoarer till hela familjen. Till ditt hem kan du hitta fräscha möbler, husgeråd, serviser, prydnadssaker, tavlor, lampor, böcker, filmer, leksaker med mycket mera.

Överskottet från butikens omsättning går till projekt som stärker barns rättigheter. Erikshjälpen verkar för att ge liv åt barns drömmar. Återanvändningen bidrar till en mer hållbar miljö och vår butik är en social samlingspunkt för många kunder och volontärer.

Vill du skänka till oss?
Vi tar gärna emot möbler, prylar, kläder, husgeråd, skivor, böcker, med mera. Ring 0320-322 20 för mer information och för att boka hämtning. Du kan också lämna det du vill skänka direkt till butiken. Vi har öppet för inlämning under vardagar 8-15 samt under butikens öppettider.

Butiken drivs i samarbete med Pingstkyrkan i Kinna, Elimkyrkan i Skene och Erikshjälpen Second Hand Butiker. Hela överskottet går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Sverige.

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som arbetar i fler än 20 länder. Ända sedan starten 1946 har barnen stått i centrum. Det var då den svårt blödarsjuke Erik Nilsson som 17-åring grundlade organisationen till förmån för utsatta barn. Erikshjälpens vision är att förändra världen genom att ge liv åt barns drömmar.

Erikshjälpen arbetar för att barn ska bli sedda och tagna på allvar och ges förutsättningar att genom egen drivkraft skapa en bättre framtid. Erikshjälpen bygger sina insatser på FN:s deklaration om mänskliga rättigheter och Barnkonventionen, samt en kristen värdegrund med dess betoning på alla individers lika och unika värde. Erikshjälpen arbetar aktivt för att FN:s millenniemål ska förverkligas och att barns rättigheter ska tillgodoses.

Erikshjälpens insatser syftar till att utveckla samhället och sker i samarbete med lokala organisationer runtom i världen. Insatserna är inriktade på:
• Utbildning
• Trygghet och Skydd
• Hälsa

https://www.facebook.com/Erikshjalpen/

Address: Örbyvägen 16, 51161 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 032032220
City: Skene
Zip Code: 51161


Similar places near
Blomsterjätten Sjuhärad Blomsterjätten Sjuhärad 207 meter Det mesta leksaker man handlar går sönder.
Skene IF Skene IF 374 meter Barnbarnet får man inte missa i Skene IF,s färger!
Skene Marten Skene Marten 398 meter Skene Marten är en mycket populär marknad mitt i Skene som sedan 1978 arrangeras av S...
Gabriel's Bil & Mc Gabriel's Bil & Mc 623 meter Bil / Mc: Service Reparationer Däckservice Felsökning AC-fyllning / reparationer
fotoklok fotoklok 935 meter Helt OK att beställa MEN krångligt att få komma till kassan och betala! Hur kan detta...
Nonplastic UF Nonplastic UF 2 km NonPlasticUF erbjuder ett alternativ som kan ersätta plastfolie för att minska använd...
Forsens Garage-loppis Forsens Garage-loppis 2 km Garage-Loppis Forsen 51163 SKENE (Ligger mellan Skene och Kinna på 41:an/Häggån) Sky...
Vixus MC AB Vixus MC AB 2 km Telefon Magnus +46 702 116913, E-post: [email protected]
Marks Orienthus Marks Orienthus 4 km Verkligheten stämde inte riktigt med bilderna. Men det planeras tydligen en utbyggnad...
Reviews
En bra secondhand bra ordning bland sakerna och inget skräp
Det har blivit för dyrt! Priserna trissas upp och när möbler hämtas får man ingen fika biljett...
Håller med att det blivit dyrare samt att dom inte tar emot vissa saker ex ville jag lämna nästan oanvänd fotoskrivare och scaner,men det ville dom inte ha för det gick inte att sälja menade dom. Det är väl bättre att sänka priset på sånt som säljer dåligt och ändå få in något.
Snyggt o prydligt. Second handmässigt bra priser trevlig personal o utmärkt cafe.
Bästa o roligaste butiken mycket saker o alltid bra ordning.hjälpsam o glad o trevlig personal.
Fyndade, absolut. Trevlig personal därtill
Ordning & reda, bra sortiment och får genom sitt arbete hjälpa mängder av människor utöver vår värld! Toppen!
Alltid trevlig personal. Många bra saker till bra priser. Rent å snyggt. Å jäkla gott kaffe
Fint iordning i affärslokalen samt bra personal..
Fantastiska utrymmen och mycket fina både småsaker och möbler! Vilket trivsamt fik! Hit hoppas jag alla tittar in, som har vägarna förbi!
Comment on this business

to add Erikshjälpen Second Hand Skene map to your website;