facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikshjälpen Spånga

Erikshjälpen Spånga
"Skyddsvärnet Secondhand är ett arbetsintegrerande socialt företag som drivs av organisationen Skyddsvärnet. Här arbetstränar deltagare med målet att utvecklas och få ett arbete.Vi återinvesterar allt i våra verksamheter - Non ProfitVälkommen in!"
Address: Skogängsvägen 59 , Spånga 163 41, AB, SE
Phone: +46 8 36 88 20
City: Spånga
Zip Code: 163 41


Opening Hours

Tuesday: 12:00-18:00
Thursday: 12:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Erikshjälpen Norrköping, Erikshjälpen hämta möbler, Erikshjälpen Lund, Erikshjälpen Jönköping, Erikshjälpen Linköping, Erikshjälpen Åkarp, Erikshjälpen öppettider, Erikshjälpen Stockholm
Reviews
Nja ingen värdig efterföljare till Erikshjälpen men visst kan man göra småfynd. Tyvärr är det precis som många påtalat extremt mycket skräp- udda glas och koppar och mycket med nagg och skador som borde rensas bort eller säljas för 1-5 kronor max. Väldigt mycket är rejält överprisat och den låsta"konkursboden" kändes väldigt obehaglig och jag valde att inte ens gå in! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta bär jag hittade en liten sten och ett par illa åtgångna fula snävkor på en hylla för 15 kronor styck. Det var ingen speciell typ av sten alls utan en helt vanlig liten sten- se bilder! Visst kan jag tänka mig att kika in om jag är i närheten men det inte är det värt någon större utflykt!
Stort, rymligt och fyllt till bredden med prylar! Uppskattar att det finns ett "kösystem" så att de har koll på hur mycket folk det är i butiken men på mina besök har det aldrig varit någon trängsel. Här blandas verkligen allt möjligt - från inramade hemmamålningar och plastburkar till riktiga fynd och retropärlor. Mycket kläder och textil, mindre möbler! Generellt sett ganska låga priser och även om de oftast inte slumpar bort eftertraktade designföremål så är det heller inte dyrt. Trevlig och hjälpsam personal och fint att det finns en litet ! fik att tillgå. Skyddsvärnet är värt ett besök!
Absolut bästa secondhandbutiken! Går dit rätt ofta och hittar nästan alltid någonting, har fyndat jättemånga av mina kläder där. Mycket trevlig personal, stort utbud på textilier. Finns även en ”konkursbod” där man kan köpa nytt. Alltid riktigt billigt och bra, och då menar jag verkligen BILLIGT eftersom det mesta går på kilopris av kläderna alltså. Unika grejer, allt från roligt porslin till mönstrade tröjor och riktigt snygga jeans! 5/5 lätt!
Fin secondhandbutik. Rent och fräscht. Trevlig personal, bra parkering. Nära Spånga station!
Fint och välordnat. Gjorde, som vanligt, några fynd.
Illaluktande lokal, oftast är sakerna smutsiga eller trasiga, det är i princip bara ointressant massproducerat skräp på hyllorna som säljs väldigt dyrt. Har man turen att hittat något som kanske kan vara bra så är det så dyrt att man ändå inte köper, undvik denna för det är helt enkelt inte värt besväret.
De 50/50 man måste ha tur om man vill hitta bra saker, har lyckas fått kap ibland. Men har också fått min provrumsgardin uppdragen av en manlig personal som jobbar där stod bara i underkläder det kändes inte bra alls. Kommer inte gå tillbaka.
Ordentligt utrensat med prylar! För kunderna finns det bara naggade och okompletta varor. Massor med varor med nagg och sprickor! Väldigt rörigt i affären, ingen ordning alls. Snälla ni, om ni säljer skräp sååå dyrt, kan ni inte ens fixa ett riktigt papper för att slå in köpta varor? Inte ens tidningar finns det tillräckligt med! Man använder små journaler i stället. Det känns som att en tromb tagit sig igenom affären. Väldigt motbjudande ställe! Jag är en riktig loppisentusiast, men det stället är det värsta av alla jag vistats på.
Smutsigt och osorterat. Inte värt besöket förutom möjligtvis böcker som de hade stort utbud av.
1000 kvm med alla möjliga fynd och lite till
Comment on this business

to add Erikshjälpen Spånga map to your website;